Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Värvakampanjen är igång!

2022-01-11

Nu lönar det sig lite extra att ställa frågan till sina kollegor och vänner! Nu startar Visions första Värvakampanj för året och det är ett erbjudande som gynnar både dig och den du värvar.

Fram till 28 februari 2022 får du en Sverigecheck värd 200 kronor för varje ny medlem du värvar. Medlemmen du värvar får en likadan check à 200 kronor och dessutom tre månader utan medlemsavgift. Observera att detta erbjudande gäller endast för nya medlemmar.

Sverigechecken på 200 kr gäller till exempel på ICA, Coop och Hemköp med flera.

Kampanjen gäller nya medlemmar i yrkeslivet - ej studenter. 

Är din kollega nyexaminerad student?

Om din kollega var studentmedlem under studietiden behöver hen uppdatera sitt medlemskap, det räknas också som värvning och ni får båda en presentcheck. 

Dessutom: De som varit studentmedlemmar eller är under 30 år den dag de blir medlemmar i Vision, betalar endast 100 kronor för hela det första året som medlemmar. 

Gör så här

  • Fråga din kollega om medlemskap i Vision.
  • Be din kollega att fylla i medlemsanmälan på webben 
  • Fyll i dina och din kollegas uppgifter i formuläret som du hittar här. Observera att formuläret måste fyllas i så vi vet att ni tar del av kampanjen (om du inte värvar via appen). Sverigechecken skickas till det mobilnummer som Vision har registrerat efter avslutad kampanjperiod. Logga in på Mina sidor för att säkerställa att ditt mobilnummer är korrekt.

Så här värvar du i Vision-appen 

(När du värvar via appen under kampanjtiden deltar du automatiskt i kampanjen)

  • Logga in i Vision-appen och gå till Värva medlem.
  • Be den du värvar öppna sin telefon och kameran och scanna QR-koden. I äldre Android-telefoner ex Samsung 7 så behöver du ha en app för QR-avläsning installerad på mobilen.
  • Du kan också dela länken som finns i appen till någon via sms eller mejl via dela-ikonen under QR-koden. 

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Söker du en uppdragshandling?

Beskrivningar av varje förtroendeuppdrag i Vision finns samlat bland våra riktlinjer.

Riktlinjer och material

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar