Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • En medlem använder Visions app.
    Använd appen när du ska värva - det lönar sig!

Presentkort när du värvar via appen

2022-11-07

Passa på att värva nya medlemmar till Vision genom vår app - då får du nämligen en premie värd 200 kronor för varje medlem du värvar!

Ett av våra viktigaste mål är att växa i facklig styrka - då får vi mer att säga till om på våra arbetsplatser. Och hur gör vi då det? Jo, vi blir fler medlemmar! Och där har du som redan är medlem eller förtroendevald en viktig uppgift. Fråga dina kollegor om de vill gå med i Vision och berätta vad som ingår i medlemskapet.

Information om vårt medlemserbjudande

Nu får du dessutom en Sverigecheck värd 200 kronor för varje ny medlem du värvar till Vision genom vår app. Ladda ner appen redan idag och ställ frågan om medlemskap till alla på din arbetsplats! Det går även bra att skicka en digital länk till anmälningsformuläret via appen till dina kollegor som du inte träffar live. Du registreras automatiskt som den som värvar - smart eller hur!

Tänk på att den du värvar måste kunna gå med i Vision. Vi organiserar tjänstemän och chefer inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplade till välfärden. Personen måste också slutföra medlemsanmälan.

Erbjudandet gäller endast nya yrkesverksamma medlemmar (inte studentmedlemmar)

De kan vara med i Vision

Erbjudandet gäller året ut. 

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Söker du en uppdragshandling?

Beskrivningar av varje förtroendeuppdrag i Vision finns samlat bland våra riktlinjer.

Riktlinjer och material

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss