Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • Illustration hämtat från diplom för rekryteringsdagen
    Under Rekryteringsdagen utsågs Ernesto Garzón till årets rekryteringsstjärna

Årets rekryteringsstjärna utsedd!

2024-03-13

Ernesto Garzón, kommunikatör i Stockholms stad är Visions rekryteringsstjärna 2024. Vi fick tillfälle att hylla Ernesto och alla vinnarna i de olika kategorierna i samband rekryteringsdagen den 13 mars.

Inför rekryteringsdagen har medlemmar nominerat de som de tycker förtjänar att lyftas fram och hyllas som årets rekryteringsstjärna. Förbundsstyrelsen har, efter att gått igenom de nominerade och motiveringarna, utsett Ernesto Garzón, 49 år, kommunikatör, Stockholm stad kultursektionen, till årets rekryteringstjärna!

Ernesto har varit medlem i Vision (dåvarande SKTF) sedan 2003 och engagerade sig fackligt när han fick frågan av dåvarande sektionsordförande och såg en möjlighet att vara med och påverka.

Vad är den största anledningen att vara med i Vision som du brukar lyfta fram när du rekryterar medlemmar?

– Att vi är nära och att vi har kompetenta engagerade förtroendevalda som bidrar till att Vision är "den vuxne i rummet". Att vi har bredd – vi organiserar hela arbetsplatsen. Och att vi är handlingskraftiga – en del saker kan vi påverka snabbt, andra kan ta tid och vissa saker får vi försöka acceptera på bästa sätt, men även i stunder av motgång försöker vi alltid påverka i en konstruktiv anda!

Motiveringen som skickades in i samband med nomineringen lyder:

Ernesto har lyckats vända kultursektionen i Stockholms stad från att vara en ostabil sektion till den stadig och trygg styrelse/sektion. Detta har han gjort genom att explosionsartat värva nya medlemmar samt succesivt adjungerat in nya till styrelsen. Jag vet inte exakt hur många medlemmar han personligen värvat men jag tror det handlar om 50–100 st. Han är otrolig! Jag fick personligen vara med på en av hans rekryteringsaktiviteter där han under en kväll rekryterade 7 st nya.

Under rekryteringsdagen hyllade vi också vinnarna i de andra kategorierna.

Hurra för våra rekryteringsstjärnor!

Nyheter

Till arkivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss