Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision klimatkompenserar

Visions strävan är att kontinuerligt minska de utsläpp av växthusgaser som vi är upphov till. Parallellt med detta kompenserar vi för de utsläpp som vi är upphov till.

Vision klimatkompenserar i Fairtrade-certifierade krediter via ZeroMission. Det innebär att vi har krav på oss som köpare att presentera en plan för minskning av våra egna utsläpp. Fairtrade-certifieringen innebär också att det finns en stark social aspekt i projekten, förutom de miljömässiga.

Klimatkompensation genom Fairtrade-märkta krediter (fairtrade.se)

Projektet äger rum i Raichur, Indien och handlar om att ersätta traditionella spisar inomhus, med så kallade Chulikaspisar. Det minskar avskogningen samtidigt som människors vardag och hälsa förbättras. I varje hushåll minskar utsläppen med cirka 2,1 ton CO2 per år och dessutom minskar behovet av ved med cirka 67,5 procent.

Projekt för klimatkompensation (zeromission.se)

Vision klimatkompenserar för utsläpp av växthusgaser gällande tjänsteresor, elförbrukning, mat, uppvärmning, avfall, vattenförbrukning, kopieringspapper, trycksaker samt utsläpp som kommer från Tidningen Vision och Chefen i fokus. 

Certifiering

Visions certifikat för Fairtrade-klimatkompensation (pdf)

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar