Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • Illustration. Solidaritet.
    Vision står i solidaritet med de katastrofdrabbade

Stöduttalande för Turkiet

2023-02-10

Vision står i solidaritet med de katastrofdrabbade i Turkiet.

Det är med stor sorg som vi bevittnar den enorma förödelsen och mänskliga lidandet i efterdyningarna av jordbävningen i Turkiet och Syrien som ägde rum 6 februari. Skadorna är enorma och vi följer med bestörtning hur dödssiffran fortsätter att stiga för varje dag.

Tusentals är skadade och många har förlorat sina hem. Vision vill uttrycka sina djupaste kondoleanser, solidaritet och sympatier med alla drabbade i denna stora katastrof. Våra tankar går till alla dem som mist livet och skadats samt deras familjer, vänner och anhöriga.

Fackliga kollegor inom offentlig sektor är i fronten, även i denna kris. Många medlemmar i Visions turkiska systerförbund är involverade i livsviktiga räddningsoperationer på plats. Vi vill uttrycka vår solidaritet med den modiga räddningspersonal, akut- och hälsopersonal och kommunalarbetare som nu arbetar dag och natt för säkra liv, bistå med mat, vatten, mediciner, tak över huvudet och vård och stöd till de drabbade. 

Det är en mycket sorglig tid. Vision står i solidaritet med våra turkiska fackliga kollegor och folken i denna förödande naturkatastrof.

Vision kommer att göra en donation på 50 000 kronor via Solidaritetsfonden till våra lokala systerförbund i februari. Vi tittar även på fler möjligheter att bistå framöver.

Skänk en gåva till Solidaritetsfonden

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Söker du en uppdragshandling?

Beskrivningar av varje förtroendeuppdrag i Vision finns samlat bland våra riktlinjer.

Riktlinjer och material

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss