Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Fem olika kollegor - en arbetsplats för alla

En arbetsplats för alla-priset

Skicka in ditt bidrag där du berättar vad du har gjort för att bidra till ett öppet, inkluderande och mänskligt arbetsliv - En arbetsplats för alla, alltså.

Hur tävlar jag?

Fyll i formuläret och berätta vad du har gjort för att bidra till En arbetsplats för alla. Allting räknas, stort som smått! Det kan exempelvis vara att du har stått upp för din kollega som har blivit sämre behandlad bara för att den är äldre eller kanske född någon annanstans, bjudit in hela teamet till en förmiddagsfika där alla kände sig välkomna, eller uppmärksammat frågan om sexuella trakasserier på jobbet.

Vad är En arbetsplats för alla?

Vision jobbar för ett schyst arbetsliv med nolltolerans mot diskriminering och kränkande särbehandling.

En arbetsplats för alla

Vem utser vinnaren?

En jury bestående av representanter från Visions förbundsstyrelse.

Vad vinner man?

Ett stipendium på 5 000 kronor och diplom.

Lämna ditt bidrag

Hur bidrar du till en arbetsplats för alla?
Ditt namn:
Din mejladress:
Är du medlem i Vision? (För att delta i tävlingen måste du vara medlem i Vision)


Var jobbar du?

Tävlingen avslutas 15 september.
 

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar