Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

Nätverka L!ke a Boss

Missa inte chansen att inspireras, nätverka med andra chefer och lyssna på Elaine Eksvärd. Vi ses den 21 mars på L!ke a Boss, Sveriges största chefsnätverk.

Sveriges största chefsnätverk

Vision, Fackförbundet ST, Finansförbundet och Unionen samlar över 120 000 chefsmedlemmar, och utgör tillsammans Sveriges största chefsnätverk. 

På L!ke a Boss kan du alltid förvänta dig insiktsfulla och lärorika föreläsningar, mingel med kvällens föreläsare och möjlighet att bygga ut ditt eget nätverk tillsammans med andra chefer.

Lyssna på Elaine Eksvärd 

På premiärkvällen den 21:a mars kommer Elaine Eksvärd prata om konflikthantering och feedback, och så här säger hon om sitt snack:

''Kommunikation är en muskel och få föds med sexpack. Varje ledare behöver helt enkelt träna olika kommunikationsmuskler. Under kvällen får ni de verktyg ni behöver för att bli vältränade i feedback och konflikthantering. Men också strategier för att skapa en sund feedbackkultur på jobbet!''

Anmäl dig 

Tid: Torsdag 21 mars klockan 15.45-19.00
Plats: Berns, Stockholm
Pris: 495 kronor inklusive moms

OBS! Eftersom vi ses fysiskt på Berns är antalet platser begränsat så svara JA! så snart du kan. Hoppas vi ses, det kommer bli boss!

Anmäl dig till L!ke a Boss

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss