Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

Välkommen till Visions pensionärssektion Region Stockholm!

Aktuellt

Du hittar våra aktuella aktiviteter genom att gå till önskad undersida i menyn under "Aktuellt".

För vårprogrammet 2024 gäller nedanstående allmän information:

Programmet är ett samarbete mellan Visions pensionärssektioner i Stockholms län; Stockholm Norr, Stockholm Söder, Stockholm och Region Stockholm.

Följ med på intressanta utställningar på Östasiatiska museet, Sjöhistoriska museet och Historiska museet. besök det vackra konserthuset, var med bakom kulisserna på nationalteatern Kungliga Dramaten. Följ med på utflykter till Scanias lastbilsmuseum i Södertälje, till Skokloster, en rundtur till Rinkeby med omnejd eller till Tyresö slott. Eller varför inte på en vårvandring runt Långholmen och en promenad i Tantolundens okända historia. Resor till Höga Kusten och Pärnu återkommer i vårens program.

Missa inte vår återkommande klassiker lunchkonserten på Operan. Missa inte heller den viktiga Temadagen om säkerhet och bedrägerier!

Årsmötet i år äger rum den 5 mars på Adolf Fredriks församlingshus gemensamt för alla sektioner. Elsa Levinsson från Stockholms stift berättar om miljöarbetet och därefter musikunderhållning.

Regeln ”i mån av plats” i programmet gäller för icke medlem/gäst som är medföljande till medlem i någon av Visions sektioner.

Välkomna till vårens aktiviteter!

Styrelsen för Visions pensionärssektion. Region Stockholm

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss