Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Visions kansli - från Malmö till Luleå

På Visions kansli - våra olika kontor - finns anställda ombudsmän och andra experter. Vision har ett resurscenter i Stockholm och sju regionala center.

Visions resurscenter

I Stockholm finns Visions resurscenter. De anställda på resurscentret förhandlar och bevakar medlemmarnas intressen nationellt. Resurscentret driver också utvecklingsfrågor och central opinionsbildning.

Staben

Arbetar med service, förberedelse- och underlagsarbete till Visions förbundsordförande och förbundsstyrelse. 

Funktionen för löner och yrkesvillkor

Arbetar med allt som rör medlemmarnas villkor i arbetslivet. De förhandlar om kollektivavtal och driver yrkesfrågor. Visions förbundsjurister arbetar också på den här funktionen.

Funktionen för kommunikation och facklig utveckling

Arbetar med att informera om och marknadsföra Visions verksamhet. Här finns redaktionen för Tidningen Vision. Här finns också pressavdelningen och ansvaret för opinionsbildningen.

HR

Svarar för de personalpolitiska och personaladministrativa frågorna.

Administrativa funktionen

Arbetar främst med intern service och support gentemot den övriga kansliorganisationen. Funktionens huvuduppgift är att förvalta förbundets tillgångar och medel samt ansvara för debitering och inkassering av medlemsavgifter. Funktionens verksamhet är fördelad mellan enheterna medlemsregister, ekonomi och IT samt kontorsservice och fastighet.

Visions sju regionala center

Vision har sju regionala center med anställd personal som på olika sätt ger stöd och service till avdelningarna, klubbarna och medlemmarna. Centren finns i:

Vision Direkt

Vision Direkt är Visions personliga, fackliga och arbetsrättsliga rådgivning, dit medlemmar och förtroendevalda kan ringa eller mejla för att ställa frågor till kunniga rådgivare om allt som rör jobbet och Vision. Vision Direkt finns i Visions förbundshus i Stockholm.

Kontakta Vision

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar