Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Visions center i Luleå

Centret omfattar Norrbottens och Västerbottens län och har runt 10 000 medlemmar, 23 avdelningar i kommuner, regioner och kyrkan, samt 22 klubbar inom olika verksamhetsområden. Regionalt arbetar vi bland annat med fackliga utbildningar, yrkesaktiviteter, förhandlingsstöd och rådgivning.

Kontakt

Har du frågor som rör dig och ditt arbete ska du i första hand kontakta de förtroendevalda i din avdelning eller klubb. 

Hitta din avdelning eller klubb

Kontakta Vision

Post- och besöksadress

Visions center i Luleå
Smedjegatan 16
972 33 Luleå

Med anledning av coronaviruset är det inte säkert att någon finns fysiskt på plats, kontakta oss på telefon istället.

Kontakt med ombudsman

Vision har infört en enhet för gemensam ärendehantering. Syftet är att ge ett mer likvärdigt, kvalitativt och snabbt stöd till förtroendevalda och till våra medlemmar.

För att ge så hög service som möjligt när det gäller utvecklingsarbete och förhandlingar har vi valt att inte ha geografiska ansvarsområden för ombudsmännen utan alla finns tillgängliga oavsett tidigare ansvarsområde.

Mejla lulea@vision.se. För att kunna erbjuda dig snabbast möjliga service ange alltid personnummer och telefonnummer när du kontaktar oss.

Frågor som rör arbetsgivare där Vision har lokal avdelning eller klubb

Har du frågor kring exempelvis din anställning som specifikt rör din arbetsgivare kontaktar du ordförande i din lokala avdelning eller klubb direkt.

Mina sidor

För aktuell information logga in på Mina sidor. 

Mina sidor (logga in)

Få ut personallistor 

Vi har fått indikationer på att vissa avdelningar och klubbar har problem att få ut personallistor av sin arbetsgivare. Det är något ni har rätt att få ut. 

Chatta med oss i Vision-appen!


Som medlem i Vision kan du chatta med en rådgivare - direkt i Vision-appen! Du hittar appen där appar finns.

Ladda ner Vision-appen

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar