Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Två kollegor vid ett konferensbord.

Visions center i Luleå

Visions center i Luleå omfattar Norrbottens och Västerbottens län. Centret har omkring 10 000 medlemmar, 23 avdelningar i kommuner, regioner och kyrkan, samt 22 klubbar inom olika verksamhetsområden. Inom centerområdet arbetar vi med bland annat med fackliga utbildningar, yrkesaktiviteter, förhandlingsstöd och rådgivning.

Kontakt centret i Luleå

Har du frågor som rör dig och ditt arbete ska du i första hand kontakta de förtroendevalda i din avdelning eller klubb.

Hitta din avdelning eller klubb

Kontakta Vision

Post- och besöksadress

Visions center i Luleå
Smedjegatan 16
972 33 Luleå

Kontakt med ombudsman

Mejla lulea@vision.se för att ta kontakt med en ombudsman. Ange alltid personnummer och telefonnummer när du kontaktar oss för att vi ska kunna erbjuda dig snabbast möjliga service.

Vision har infört en enhet för gemensam ärendehantering för att ge mer likvärdigt, kvalitativt och snabbt stöd till förtroendevalda och medlemmar.

Vi har vi valt att inte ha geografiska ansvarsområden för ombudsmännen, utan alla finns tillgängliga oavsett tidigare ansvarsområde. Det är för att ge så hög service som möjligt i utvecklingsarbete och förhandlingar.

Mina sidor

Logga in på Mina sidor för aktuell information.

Mina sidor (logga in)

Chatta med oss i Vision-appen!

Som medlem i Vision kan du chatta med en rådgivare – direkt i Vision-appen! Du hittar appen där appar finns.

Om Vision-appen

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss