Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Planer för förbättringar i Vision-appen

2022-02-15

Under januari genomfördes en serie workshops om Mina sidor med referensgruppen för digital utveckling, och den här veckan skickas en enkät om digitala verktyg ut till förtroendevalda. Samtidigt pågår ett arbete med att förbättra inloggningen i Vision-appen och se över stabiliteten.

Störningar i inloggningen

Under de senaste veckorna har det varit problem med inloggningen på vision.se, Mina sidor och i Vision-appen. Felen har varit hos Visions driftleverantör och leverantör av BankID. Vi uppskattar om ni fortsätter rapportera om ni upplever problem till antingen Mina Sidor Supporten eller Vision Direkt som har öppet mellan kl 8-20. Återkopplingen från er som användare är oerhört viktig för att vi snabbt ska kunna påbörja felsökning av systemen.

Kontakta Vision

Enkät i januari/februari

Den här veckan skickas en enkät om de digitala verktygen för förtroendevalda. Enkäten syftar till att ge en bild av användningen och upplevelsen av verktygen. Resultatet kommer sedan att ligga till grund för det fortsatta arbetet med utveckling och förbättring av digitala verktyg.

Mina sidor

Under januari genomfördes en serie workshops om Mina sidor med referensgruppen för digital utveckling som genererade en stor mängd förbättringsförslag. Vi kommer att försöka göra så mycket som möjligt av förslagen. Vissa behöver vi skjuta på, andra går kanske aldrig att realisera men förhoppningsvis kan vi göra mycket relativt snabbt. Stort tack till referensgruppen!

Vill du fördjupa dig i hur olika delar av Mina Sidor fungerar?

Kurs i Mina sidor

Appen

I början av detta år ser vi över den del av appen som riktar sig mot förtroendevalda. Fokusgrupper med förtroendevalda om behov och önskemål för appen planeras. Arbete pågår med att förbättra inloggningen i appen och se över stabiliteten.

Nytt utskicksverktyg

Ett nytt utskicksverktyg för förtroendevalda lanserades i januari. Nya funktioner och högre säkerhet är några av nyheterna.

Verktyget som når du via Mina sidor och ska göra det enklare och mer GDPR-säkert för förtroendevalda att kommunicera med medlemmarna. Det nya verktyget ska helt ersätta det tidigare verktyget som hittades under varumärkesportalen – även kallat designmallarna.

Mina sidor (logga in)

Varumärkesportalen

Förutom ett helt nytt utseende tillkommer nya och förbättrade funktioner som exempelvis:

  • Infoga egna bilder
  • Göra urval på arbetsgivare/arbetsställe
  • Förbättrad textredigering
  • Kunna se utskick skapade av andra i min avdelning/klubb
  • Följa upp utskick, se skickade, studsar samt öppningar
  • Ingen separat inloggning

Utbildningar i det nya verktyget kommer att erbjudas i samband med lansering. Observera att mejlutskicksfunktionen i varumärkesportalen som idag används för utskick, kommer att stängas ner under våren 2022. Se till att spara ner det du eventuellt vill ha kvar innan dess.

Referensgrupp digital utveckling

Har du synpunkter på Visions digitala verktyg till förtroendevald är du mer än välkommen att vara med i referensgruppen för digitala utveckling. Gruppen är mycket värdefull för oss. Anmäl dig gärna till: kommunikation@vision.se

Parallellt med detta jobbar vi med att bli ännu snabbare och mer transparenta med vad som sker inom området. Både förbundsstyrelsen och kansliets ledningsgrupp följer arbetet och försöker löpande skapa förutsättningar för att både det som finns idag ska fungera och för att utveckla nya former av stöd.

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar