Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

  • En hand tar en bulle från ett fat.
    Nu gäller ett nytt kostdirektiv när Vision anordnar kurser och aktiviteter.

Nytt kostdirektiv för kurser och aktiviteter

2022-12-15

Från och med den 15 december kan du välja mellan vegetarisk och icke vegetarisk kost när du anmäler dig till fysiska aktiviteter och kurser som Vision anordnar. Har du anmält dig innan dess kan du ha möjlighet att ändra ditt val av kost.

I några års tid har Vision bara serverat vegetarisk kost i samband med kurser och aktiviteter. På förbundsmötet i höstas fattades beslut om ett nytt kostdirektiv som gör det möjligt för deltagarna att välja mellan vegetarisk och icke vegetarisk kost.

Anmälningsformuläret ändras den 15 december

Den 15 december uppdateras anmälningsformuläret till kurser och aktiviteter på Mina sidor. Efter det blir det möjligt att välja mellan vegetarisk och icke vegetarisk kost när du anmäler dig till en fysisk aktivitet där kost erbjuds.

Du hittar dina och din avdelning eller klubbs tillfällen under Våra kurser och aktiviteter på Mina sidor.

Mina sidor (logga in)

Om du vill ändra ditt val av kost

Har du gjort en anmälan innan den 15 december och vill ändra ditt val av kost? Då kan du kontakta personen som är ansvarig för aktiviteten. På grund av kort varsel är det inte säkert att ditt nya kostval är möjligt.

Frågor?

Har du frågor kan du mejla till minasidor@vision.se eller ringa till 08 789 64 09.

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Söker du en uppdragshandling?

Beskrivningar av varje förtroendeuppdrag i Vision finns samlat bland våra riktlinjer.

Riktlinjer och material

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss