Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Trycksaker: Vision Chef

Här kan du ladda ner eller beställa hem material om Vision Chef.

Trycksaker: Vision Chef

Chefsbroschyr

Rekryteringsbroschyr: "Sveriges största chefsförbund inom välfärden", med anmälningsblanketter. Vänder sig till chefer. Uppdaterad september 2022.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Broschyr: Vill du bli en ännu bättre chef?

Broschyr om årets aktiviteter för chefsmedlemmar: seminarier, utbildningar och mässor. Uppdaterad januari 2023.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Broschyr: Utvecklings- och lönesamtal (chefer)

Broschyren "Utvecklings- och lönesamtal för ett bra ledarskap" är ett material för chefer som har samtal med sina medarbetare. Innehållet baseras på Visions lönepolitik. Uppdaterad november 2020.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Chef: Kitt för anställningsintervju

Ett informationskitt att lämna till en chef som kommer på anställningsintervju. Kittet innehåller information om Vision och vårt medlemserbjudande och hälsar personen välkommen som medlem om hen får jobbet. Uppdaterat januari 2023.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Visitkort: Chef Direkt

Visitkort för chefsmedlemmar. "Personlig rådgivning för dig som chef" och kontaktuppgift till Vision Chef. Uppdaterad juni 2023.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Affisch A3 Chef: Allt det här får du

Affisch i A3-format med Visions erbjudande för chefer. Uppdaterad i maj 2020. 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Flyer: Chefserbjudande

Flyer med medlemserbjudandet till chefer. Tryckt version uppdaterad 2019. Pdf uppdaterad maj 2020 (Mentornätverket borttaget).

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Handbok för chefer: Diskrimineringslagens aktiva åtgärder

Är du en chef som vill göra rätt och som förstår att diskrimineringslagen ställer höga krav – men bara inte vet hur du ska börja? Då är det här handboken för dig! Boken förklarar vad lagen kräver och hjälper dig som chef att lägga upp arbetet med förebyggande åtgärder på bästa sätt.

Handboken är 50 sidor.

Jag vill beställa st 35 kr

Teams-bakgrund: Mönster logotyp Vision Chef

Bakgrundsbild för Teams att ladda ner i png-format (inte pdf som det står på länken). Mönster med logotypen för Vision Chef. Publicerad december 2020.

Ladda ner som PDF

Kontakta oss

Är du osäker på om du kan vara medlem i Vision? Ta kontakt med Vision Direkt.

Kontakta Vision

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss