×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Tjänsteförsäkring för Visions förtroendevalda

TCO och dess medlemsförbund har tecknat försäkringar hos Folksam för anställda och förtroendevalda.

Genom Folksam har du som är förtroendevald en olycksfallsförsäkring samt en tjänstereseförsäkring som gäller när du agerar i ditt uppdrag.

Vad ska du tänka på vid skada?

 • Anmäl din skada direkt på folksam.se/tco
  Du kan även ringa oss på 0771-950 950.
  Ange försäkringsnummer 422165 för tjänstereseförsäkring, och K66558 för olycksfallsförsäkring.
 • Om din skada eller förlust skett innan den 1 juli 2020 ska du kontakta vår tidigare försäkringsgivare Trygg-Hansa på 075-243 25 49.
  Uppge försäkringsnumret 25-0383534.
 • Spara kvitton på dina utlägg som har samband med skadan eller förlusten.

Läs mer om villkoren

Ansvarsförsäkring

Du som är förtroendevald har också en ansvarsförsäkring (separat från ovan) om du skulle företräda en medlem felaktigt. Ta konktakt med ditt närmaste Visioncenter om så sker. 

1653 nya medlemmar under september

Vi erbjuder

 • Personlig rådgivning

 • Schysta medlemsförmåner

 • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum