Student

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Bli medlem - 0 kr för hela studietiden!

  • Stipendier värda 20 000 kr
  • Lönestatistik & karriärtjänster

Student i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund. Som studentmedlem får du tillgång till en rad bra förmåner som till exempel cv-granskning, hjälp inför lönesamtal, tillgång till lönestatistik och stipendier, en riktigt bra hemförsäkring och rådgivning inför extra- och sommarjobb.  

Uppsats- och studiestipendier

Som medlem kan du söka stipendier på upp till 20 000kr och få möjlighet att skaffa kunskap, kontakter och erfarenheter utöver din utbildning. 

En riktigt bra hemförsäkring

Du som är student i Vision och under 39 år har möjlighet att teckna en bra hemförsäkring - du får tre månader kostnadsfritt!

Kom igång med karriären

Skriv ett vinnande cv, vässa din Linkedin-profil och få rätt lön från början. Som medlem i Vision hjälper vi dig att maxa ditt studieliv och framtida arbetsliv.

Bli medlem - just nu kostnadsfritt för hela studietiden

Bli medlem

Från studier till jobb

Har du fått jobb? Grattis! Som student kan du enkelt uppdatera ditt medlemskap till yrkesverksamt - endast 100 kronor första året! Läs mer om vad som ingår i medlemskapet för dig som jobbar.

Uppdatera dina uppgifter

Har du fått jobb, bytt adress eller bestämt dig för att plugga längre? Kom ihåg att uppdatera ditt medlemskap och se över dina medlemsuppgifter så att de stämmer.

Ska du löneförhandla?

Få rätt lön från början! Som medlem i Vision har du tillgång till lönestatistik och coaching inför lönesamtalet - ju mer förberedd du är desto bättre!

Ladda ner Vision-appen

För dig som är medlem i Vision!

  • Lönestatistik för ditt framtida yrke

  • Ett unikt erbjudande varje månad

  • Chatta direkt med rådgivare

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar