Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

Kommunikation för ledare – så engagerar och motiverar du din arbetsgrupp

Ett seminarium för chefer som vill bli bättre på att kommunicera med sin arbetsgrupp och skapa ett starkt ledarskap. Du får lära dig metoder och verktyg som medvetandegör förstärkningar, ökar trygghet och prestationsförmågan och hur du leder olika personligheter och deras respektive drivkrafter - som i sin tur ökar lojaliteten, attityden och tillväxten. Detta är en unik möjlighet att få nya insikter och praktiska tips om hur du kan engagera och motivera dina medarbetare, samt bygga upp ditt varumärke som ledare.

Seminariet är baserat på viktiga grundstenar som kommunikation, attityd och trygghet. Du kommer att få konkreta exempel, övningar och diskussioner som hjälper dig att reflektera över ditt ledarskap och utveckla din kommunikationsförmåga.

Ur seminariets innehåll

Under seminariet kommer vi att gå igenom fem viktiga områden som påverkar din kommunikation och ditt ledarskap:

  • Irritation – Hur hanterar du konflikter och missnöje i din arbetsgrupp? Hur kan du förebygga och lösa problem på ett konstruktivt sätt?
  • Drivkrafter – Vad motiverar dig och dina medarbetare? Hur kan du anpassa din kommunikation till olika personlighetstyper och behov?
  • Medvetna och omedvetna förstärkningar – Hur påverkar ditt kroppsspråk, din röst och dina ordval din kommunikation? Hur kan du använda positiv feedback och uppmuntran för att stärka din arbetsgrupp?
  • Kommunikation, attityd och trygghet – Hur skapar du en öppen och tillitsfull dialog med din arbetsgrupp? Hur kan du visa respekt, empati och lyhördhet i din kommunikation?
  • Varumärke som ledare – Hur vill du att andra ska uppfatta dig som ledare? Hur kan du utveckla din personliga stil och profil som ledare?

Anmäl dig till seminariet

Seminariet är kostnadsfritt. Just nu finns inga aktuella seminarier.

Fler chefsseminarier

Hitta kurser och aktiviteter

Om föreläsaren

Mikaela Holegård är entreprenör, affärsrådgivare och föreläsare med ett glödande intresse för ledarskap och kommunikation. I detta föreläsning/workshop delar hon med sig av sina närmare 20 år av kunskaper inom ämnet. Hon är en engagerad och engagerande föreläsare och workshop-ledare som skapar aha-upplevelser, nya tankesätt och energi för och med deltagarna. Utgångspunkten och basen i hennes verksamhet är agility där hon har coachat ekipage på olika nivåer över hela Sverige. Mikaela är en alltmer anlitad föreläsare inom näringslivet – det finns många likheter mellan ”förare” och ”chefer”, båda är ledare. Att lyckas inom agility kräver medvetenhet och långsiktigt tänk.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss