Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Konflikthantering i ledarskapet – Det svåra samtalet

Det finns många svåra situationer där du ska utöva ditt chef- och ledarskap. En stor del av din vardag som ledare handlar om kommunikation och samtal.

För att skapa bästa tänkbara förutsättningar för dig och dina medarbetare att utveckla trygga, öppna relationer – och därmed goda resultat – är din förmåga att kommunicera avgörande. Särskilt viktigt är det att kunna hantera intressemotsättningar och konflikter, som alltid finns på en arbetsplats, på ett konstruktivt och professionellt sätt.

Mål med utbildningen

Efter programmet har du fått en ökad kunskap i att ge feedback och bidra till andras utveckling. Ökad kunskap om konkreta verktyg för att förbereda, genomföra och följa upp ett utmanade samtal.

Huvuddelar i utbildningen

 • Stress – Vad är det som gör att vi närmar oss en konfliktsituation?
 • Psykologi – Hur påverkas jag och hur blir jag själv påverkad i kommunikation med andra?
 • Förbereda, genomföra och följa upp det svåra samtalet
 • Att hantera reaktioner och känslor
 • Ökad kunskap att hantera besvärliga beteenden vs besvärliga personer
 • Att ge feedback och bidra till den andras utveckling
 • Ökad självinsikt om dig som ledare

När och var

 • 20-21 mars 2023, Stockholm
 • 18-19 april 2023, Göteborg

Dag 1: kl 10-18

Dag 2: kl 8.30-16

Kostnad

 • För Vision-medlemmar: 2 500 kronor inklusive moms
 • Pris då medlemmens arbetsgivare betalar: 2 500 kronor exklusive moms
 • Ordinarie pris: cirka 19 750 kronor exklusive moms

Anmälan

Anmäl dig nedan. Du kommer få logga in med bank-id för att ta del av bokningskod och anmälningslänk till IHM.

Anmäl dig (logga in)

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till chefsmedlemmar inom Vision. För att ta del av erbjudandet ska du vara registrerad som chef i Visions medlemsregister. Om du är osäker, kontrollera dina uppgifter på Mina sidor eller kontakta Vision Direkt.

Mina sidor (logga in)

Kontakta Vision

Utbildningarna erbjuds i samarbete mellan IHM och Vision. IHM hanterar anmälningar och support och är personuppgiftsansvarig.

IHM Handledare

Marie Wijkander

Kontakt IHM

Petter Lövbom
petter.lovbom@ihm.se
072-660 42 98

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss