Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Min chefsdröm började redan på fotbollsplanen
    Nedad Fatic Enhetschef Trollhättan
  • Min chefsdröm är att vara en engagerad, inspirerande och närvarande chef för mina medarbetare.
    Anneli Tellmo Ljung Avdelningschef

Bli medlem nu - tre månader utan kostnad!

Bli medlem

Chefen i fokus

Enhetschefens tips: Våga satsa på det digitala

Nattkameror, digitala dörrlås och robotdammsugare. I Övertorneå är man inte rädd för att testa ny digital teknik inom äldreomsorgen och hemtjänsten.

Fortsätt läsa

Ruuth ny i jury: "Så ska en bra chef vara"

Tydlig, närvarande och att kunna stå för organisationens värderingar. Det är tre viktiga egenskaper för en chef, tycker Ann-Christine Ruuth, föreläsare och tidigare mångårig präst. Hon är dessutom vår nya jurymedlem i Årets Chef i fokus 2022.

Fortsätt läsa

Misstänkt våldtäkt – så tacklas krisen

Verksamhetschefen Petra Höglund stöttar sina chockade medarbetare efter att en tidigare anställd häktats misstänkt för våldtäkt på äldreboendet.

Fortsätt läsa
Vårt frågeforum