Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Min chefsdröm är att vara en engagerad, inspirerande och närvarande chef för mina medarbetare.
    Anneli Tellmo Förbundsdirektör
  • Min chefsdröm började redan på fotbollsplanen
    Nedad Fatic Enhetschef Trollhättan

Bli medlem nu - tre månader utan kostnad!

Bli medlem

Chefen i fokus

Många kommuner satsar på chefer i lönerevisionen: "Det är välkommet"

Var tredje kommun satsar på enhetscheferna i årets lönerevision, visar vår kartläggning. Eva Mans, enhetschef inom äldreomsorgen i Rättvik, är en av dem som fått ett tjockare lönekuvert.

Fortsätt läsa

Johan ville jobba för en god sak — blev chef på Stockholms stadsmission

Han ville jobba med ”något vettigt” och lämnade tech-branschen för att bli chef i en social matbutik. Ett val han aldrig ångrat: Här möter han dagligen tacksamma kunder som tack vare Matmissionen slipper äta pasta utan sås till middag varje kväll.

Fortsätt läsa

Nu är nya numret här!

Vi ha mött chefen för Matmissionen och undersökt löneskillnader mellan chefer och icke-chefer.

Fortsätt läsa
Frågor & svar