×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

 • Under 30 år? 100 kr för hela första året
 • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Dina uppgifter registreras i vårt medlemsregister. Med hjälp av uppgifterna betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på din lön varje månad.

Om det inte är möjligt får du ett inbetalningskort hemskickat med posten. Du kan också betala via autogiro.

Du ansluts automatiskt till försäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, och du bör noga läsa informationen som skickas hem till dig när du blivit medlem. Är du sjukskriven, eller har varit det de senaste tre månaderna, behöver du kontakta försäkringsbolaget eftersom det ställs vissa hälsokrav för att kunna få försäkringarna. Om du inte vill ha försäkringarna måste du kontakta försäkringsbolaget och tacka nej. Den automatiska anslutningen till försäkringarna gäller inte om du varit medlem i Vision under de senaste tolv månaderna.

Om du betalar din avgift till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien att dras så, om du inte tackar nej till försäkringarna eller kontaktar försäkringsbolaget för att ändra till inbetalningskort eller autogiro.

Vi kommer att skicka dina uppgifter till de försäkringsbolag som Vision har avtal med.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan!

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

En chef med Vision har mer handlingskraft

Vision ger dig extra kraft i ditt ledarskap. Vi är det största fackförbundet för chefer inom välfärden och gör skillnad för dina förutsättningar. Som medlem får du dessutom en vass inkomstförsäkring, professionell rådgivning, ledarskapsutbildningar, karriärtjänster och mycket mer. 

Personlig rådgivning med Chef Direkt

Även en ledare kan behöva ledning ibland. Har du frågor om din arbetssituation, en knepig chefsfråga eller din övergripande roll som ledare? 

Allt det här får du som är chef

En av marknadens bästa inkomstförsäkringar, tidningen Chefen i fokus, karriärtjänster, ledarskapsutbilningar, rabatt på bolån och försäkringar och mycket mer ingår.

Din personliga ombudsman finns nära till hands

Ett bollplank passar alltid tillbaka. Din personliga ombudsman är expert på ledarskapsfrågor och ett tryggt stöd för dig som chefsmedlem. Ombudsmännen arbetar på våra olika center ute i landet och kan besöka dig på din arbetsplats. 

Vision på Kvalitetsmässan

Framtidens arbetsliv ställer nya krav på ledarskap och öppnar samtidigt upp många nya möjligheter. I seminarieserien Chefen i fokus, som arrangeras av Vision tillsammans med Kvalitetsmässan, får du som är chef värdefull inspiration och insikt i din framtida roll.

Värva en chef - få premie

Har du värvat en chefskollega till Vision? Bra jobbat! Registrera din värvning så skickar vi hem två biobiljetter eller en Sverigecheck till dig som tack för hjälpen.

Chefen i fokus

Visa fler
Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Chefen i fokus

Nr 3 2017

Chefen i fokus är Visions tidning för dig som leder och utvecklar välfärden - som chef eller inom HR.

 • Hör av dig till Chef Direkt

  om du har frågor om saker som rör din roll och ditt ansvar som chef.

 • 0771 360 600

  Vardagar 9-17

 • Mejla oss på

  chefdirekt@vision.se

Trygghet om du står utan jobb

Våra medlemmar får en av marknadens vassaste inkomstförsäkringar - på köpet! Den täcker upp för inkomstbortfall över a-kassans tak och kan ge dig upp till 80 procent av din tidigare inkomst. Och du, den gäller även om du säger upp dig själv.

Läs mer och beräkna din ersättning

Vill du bli en ännu bättre chef 2017?

Seminarier, chefsevent, webbinarier och ledarskapsutbildningar.
Kurser 2017

Stresskollen

Med Stresskollen tar du enkelt pulsen på din arbetssituation. Dessutom får du konkreta tips på hur du kan få en bättre balans i jobbet och mer arbetsglädje.

Stresskollen

Gå med i Mentornätverket

Mentornätverket

- För en lyckad start i karriären

Hitta din mentor Läs mer

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb