×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

 • Under 30 år? 100 kr för hela första året
 • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro, Kivra eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sveriges största chefsförbund inom välfärden

Förverkliga din chefsdröm

Genom stöd och rådgivning, utbildningar, inkomstförsäkring, en personlig ombudsman och mycket mer skapar vi möjligheter för dig att lyckas i din chefsroll! Ring 0771 360 600 eller sms:a så berättar vi mer.

Chefsseminarier nära dig

Vi ordnar över 50 chefsseminarier på olika platser runt om i landet. Kom och mingla med andra chefer och utbyt erfarenheter, ställ frågor till din personliga ombudsman och tanka ny kunskap.

Ledarskapsdagarna i Tylösand

Under två dagar samlas några av Sveriges främsta ledare och föreläsare på fina Hotell Tylösand. Hitta inspiration och bredda ditt nätverk.

Vill du bli en bättre chef?

Utvecklas som chef med Vision. Vi erbjuder en rad uppskattade chefsutbildningar. Lär dig nytt och nätverka på samma gång!

Chefen i fokus

 • Foto: Mostphotos

  Att vårda själen en viktig uppgift

  2018-11-09

  I dagens informationssamhälle blir det allt viktigare att vårda sin psykiska hälsa.

 • Veronica Magnusson, förbundsordförande Vision

  Vem kollar chefens ­arbetsmiljö?

  2018-11-09

  De flesta av Visions medlemmar som jobbar som första linjens chefer i vård och omsorg trivs väldigt bra med sina jobb och många upplever att de hamnat rätt i sitt yrkesliv. Samtidigt är yrkesrollen komplex.

 • Illustration: Hanna Albrektson

  Bryderiet: Fritid - en arbetsmiljöfråga?

  2018-11-09

  En av Kerstins medarbetare ­jobbar på sin fritid, och nu finns en risk att han bränner ut sig. Hur långt ska Kerstins arbetsmiljöansvar sträcka sig?

Visa fler
Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Chefen i fokus

Nr 4 2018

Chefen i fokus är Visions tidning för dig som leder och utvecklar välfärden - som chef eller inom HR.

Tipsa om medlemmar!

Känner du någon som skulle kunna bli medlem i Vision Chef? Tipsa oss så får du biobiljetter om personen går med!

Tipsa nu!