Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Illustration. Värvakampanj.
    Värva hela vägen fram till 31 december 2024!

Värvakampanjen drar igång nu!

2023-08-16

Visions värvakampanj startar nu och sträcker sig hela vägen till 31 december 2024. Kampanjen innebär ett förmånligt erbjudande som gynnar både dig och den du värvar till Vision.

Få presentkort för varje medlem du värvar

Fram till 31 december 2024 får du en Sverigecheck värd 200 kronor för varje ny medlem du värvar. Medlemmen du värvar får en likadan check på 200 kronor* och tre månader utan medlemsavgift. 

De första 100 personerna som värvar en ny medlem får dessutom en extra överraskningspresent från Visions profilshop!

*Sverigechecken på 200 kronor gäller till exempel på ICA, Coop och Hemköp med flera. Kampanjen gäller nya medlemmar i yrkeslivet - ej studenter. 

Är din kollega nyexaminerad student?

Om din kollega var studentmedlem under studietiden behöver hen uppdatera sitt medlemskap, det räknas också som värvning och ni får båda en presentcheck.

Dessutom: De som varit studentmedlemmar eller är under 30 år den dag de blir medlemmar i Vision, betalar endast 100 kronor för hela det första året som medlemmar.

Gör så här:

  • Be din kollega skanna QR-koden (eller dela länken) på vision.se/varva eller i Vision-appen så registreras det automatiskt att det är du som värvar.
  • Be din kollega att fylla i medlemsanmälan via länken.
  • Logga in på Mina sidor för att säkerställa att ditt mobilnummer stämmer. Presentkortet skickas via sms till det nummer som Vision har registrerat inom tre veckor.

Nyheter

Till arkivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss