Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Glad ny medlem i Vision.

Medlemsavgift på 100 kronor för dig under 30

När du är ny i yrkeslivet är det extra värdefullt att ha tillgång till råd och stöd från ett fackförbund. När du som är under 30 år blir medlem betalar du därför endast 100 kronor för hela första året som medlem! Det spar du runt 2000 kronor på - schyst eller hur?

Vilka kan vara med?

De som jobbar som tjänstepersoner och chefer inom kommun, region, privata bolag (kopplade till välfärden) och kyrkan kan vara med i Vision. Du kan vara med vare sig du är fast anställd eller är visstids- eller projektanställd, och oavsett om du jobbar heltid eller deltid.

Vad ingår i medlemskapet?

För ynka 100 kronor får du tillgång till allt i Visions medlemskap! Som till exempel:

  • En inkomstförsäkring i toppklass
  • Stöd och rådgivning
  • Medlemsförmåner så som rabatt på bolån, SJ och mycket mer
  • Skjuts i karriären genom exempelvis cv-granskning, hjälp med personligt brev och coaching inför intervju och löneförhandling. 

Läs mer om vad som ingår

Är du chef?

Då har du även tillgång till en personlig ombudsman just för dig som chef i din region samt seminarier och chefsutbildningar. 

Medlemskap i Vision Chef

Gå med idag!

Du har inget att förlora, välkommen som medlem! 

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Vi erbjuder

En vass inkomstförsäkring. Högre lön och en skjuts i karriären. Schysta medlemsförmåner.

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar