Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

Bli medlem i facket Vision

Vision är det ledande fackförbundet för dig som jobbar som tjänsteman inom kommun, region, kyrka eller privata bolag. Gör som över 200 000 andra. Bli medlem i Vision du också!

Se om Vision är rätt fackförbund för dig

 

Allt det här ingår

Erbjudanden när du blir medlem

Prova alla tjänster kostnadsfritt i tre månader

Bli medlem i dag och prova alla våra tjänster i tre månader utan att det kostar något. Erbjudandet gäller för nya medlemmar och kan bara utnyttjas vid ett
tillfälle.

När de tre månaderna har gått övergår medlemskapet automatiskt till ett medlemskap som du betalar för via autogiro, e-faktura, Kivra eller faktura.

Kostnadsfritt medlemskap för dig som är student

Som student går du med helt kostnadsfritt i Vision – för hela studietiden! Som studentmedlem har du möjlighet att söka våra studie- och uppsatsstipendier värda upp till 20 000 kronor.

Ditt studentmedlemskap övergår inte automatiskt till ett yrkesverksamt medlemskap. Däremot betalar du endast 100 kr för det första året som yrkesverksam medlem om du väljer att stanna kvar i Vision.

Bli studentmedlem

Bara 100 kronor för hela första året för dig under 30

Är du under 30 år? Då betalar du bara 100 kronor för hela det första året som medlem i Vision!

Erbjudandet kan bara utnyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Medlem under 30 år

Hjälp att byta till Vision från ett annat fackförbund

Är du medlem i Unionen eller ST och vill gå med i Vision i stället? Då kan vi byta åt dig och du slipper säga upp ditt medlemskap själv.

Om du är medlem i ett annat fackförbund behöver du själv kontakta dem och avsluta ditt medlemskap när du ska byta till Vision.

Så byter du fackförbund till Vision

Hjälp att gå med i A-kassan Vision

Tänk på att medlemsanmälan bara gäller till fackförbundet Vision, inte till A-kassan Vision. På A-kassan Visions webbplats kan du få hjälp att gå med där också.

Så blir du medlem i A-kassan Vision (akassanvision.se)

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Vi erbjuder

En vass inkomstförsäkring, stöd i karriären och schysta medlemsförmåner.

Bli medlem nu

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss