Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

Cv-mall

Ska du skriva ett cv? Använd Visions cv-mall som stöd. Mallen innehåller en struktur och förslag på vilket innehåll du kan ha med i varje avsnitt. Här kan du ladda ner cv-mallen gratis.

Visions cv-mall visar hur du kan strukturera ditt cv och vilka avsnitt du kan ha med. Den ger också förslag på vad du kan ta upp i varje del av cv:t.

Mall för cv (pdf)

3 tips för att följa mallen

Här får du några tips att ta med när du utformar ditt cv med hjälp av vår mall.

  1. Tänk på strukturen. I ditt cv är det viktigt att arbetsgivaren lätt ska få en överblick över ditt yrkesverksamma liv. Mallen ger dig en struktur att följa utifrån avsnitten arbetslivserfarenhet, utbildning och övrigt engagemang. 
  2. Skriv en sammanfattning. Skapa en kort övergripande bild av vem du är och vad du vill göra. Sammanfattningen ska väcka intresse att läsa vidare och skapa en riktning för ditt cv.
  3. Var relevant. Tänk på att ditt cv ska vara anpassat för det specifika jobbet du söker. Ta med de erfarenheter som är relevant för just den tjänsten. Mallen ger förslag på vad du kan ta upp i varje avsnitt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss