Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • Leende kvinna på arbetsplatsen.
    Genom Vision har du tillgång till en rad olika tjänster som hjälper dig framåt i karriären.

Karriärtjänster

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Därför erbjuder vi dig som är medlem ett helt paket av tjänster som kan stötta dig under hela ditt jobbliv. Några av tjänsterna erbjuder vi tillsammans med våra partner Go Monday och Cowrite.

Cv-granskning: Få feedback på din jobbansökan

Ett bra cv och personligt brev ökar dina chanser att få drömjobbet. Låt ett proffs ge dig feedback. Granskning av cv och personligt brev ingår i ditt medlemskap i Vision.

Cv-granskning: Få feedback på din jobbansökan

Linkedin-granskning: Feedback på din profil

Linkedin har i dag samma plats i jobbsökandet som visitkort och cv hade tidigare. Rekryterare använder Linkedin både för att hitta och kolla upp kandidater. Som jobbsökande är Linkedin ett utmärkt verktyg för att presentera dig, bekanta dig med intressanta arbetsgivare och skapa kontakter.

Låt en expert ge feedback på din Linkedin-profil och tips på hur du gör den ännu vassare. Linkedin-granskning ingår i ditt medlemskap i Vision.

Linkedin-granskning: Få feedback på din profil

Samtal om ditt jobbliv: Prata med en jobblivsexpert

Ta hjälp av experter när du behöver ett bollplank angående ditt jobbliv, ditt jobbsökande eller din professionella utveckling. I ditt medlemskap ingår ett samtal med med en jobblivsexpert som du kan boka snabbt och enkelt online.

Samtal med jobblivsexpert

Intervjuträning: Förbered dig för intervjun

Boka skriftlig intervjuträning och få feedback på dina svar på de viktigaste intervjufrågorna.

Intervjuträning

Digital tjänst: Cv och personligt brev på några minuter

Känns det svårt att skriva cv och personligt brev? Som medlem i Vision kan du använda tjänsten Cowrite som hjälp för att skapa ditt cv och personliga brev på bara några minuter. Du svarar på några enkla frågor om dig själv, så skapar tjänsten skräddarsydda förslag för jobbet du söker.

Cv och personligt brev på några minuter

Avtalsgranskning: Vi granskar innan du skriver under

När du får ett nytt jobb ska du få ett anställningsavtal. Kontakta oss på Vision för personlig rådgivning om du tycker det är svårt att tolka ditt avtal eller bara vill ha råd och tips innan du skriver på det.

Avtalsgranskning

Lönecoachning: Vi ger dig råd inför löneförhandlingen

Osäker på hur du kan höja din lön eller behöver du tips inför löneförhandlingen på nya jobbet? Du som är medlem i Vision kan höra av dig till Vision Direkt via telefon eller e-post och få coachning inför löneförhandlingen.

Lönecoaching

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss