Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Bli medlem i facket Vision

Vision är det ledande fackförbundet för dig som i privat eller offentlig regi jobbar som tjänsteman inom kommun, region eller kyrkan. Vi är partipolitiskt obundna, ingår i TCO och har 200 000 medlemmar inom olika yrkesgrupper. Gå med i dag!

Vill du även gå med i a-kassan?

Tänk på att medlemsanmälan bara gäller till fackförbundet Vision, inte till A-kassan Vision. På A-kassan Visions webbplats kan du få hjälp att gå med där också.

Så blir du medlem i A-kassan Vision (akassanvision.se)

Det här får du som medlem i Vision

Prova Vision tre månader utan kostnad

Bli medlem i dag och prova alla våra tjänster i tre månader utan att det kostar något. Du betalar bara eventuell avgift till a-kassan, om du går med där också – vilket de flesta väljer att göra. Erbjudandet gäller för nya medlemmar och kan bara utnyttjas vid ett tillfälle.

När de tre månaderna har gått övergår medlemskapet automatiskt till ett medlemskap som du betalar för via löneavdrag, autogiro eller inbetalningskort.

Under 30 år? 100 kronor för hela första året

Är du under 30 år? Då betalar du bara 100 kronor för hela det första året som medlem i Vision! Avgiften till a-kassan tillkommer.

Erbjudandet kan bara utnyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Medlem under 30 år

Nyexaminerad studentmedlem? Bara 100 kronor för hela första året

Har du varit studentmedlem i Vision? Då betalar du bara 100 kronor för hela det första året som yrkesverksam medlem! Avgiften till a-kassan tillkommer.

Erbjudandet kan bara utnyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Från studier till jobb

För dig som student – kostnadsfritt för hela studietiden

Som student går du med helt kostnadsfritt i Vision – för hela studietiden!

Bli studentmedlem

Ska du byta från ett annat fackförbund?

Är du medlem i Unionen eller ST och vill gå med i Vision i stället? Då kan vi byta åt dig och du slipper säga upp ditt medlemskap själv.

Om du är medlem i ett annat fackförbund behöver du själv kontakta dem och avsluta ditt medlemskap när du ska byta till Vision.

Så byter du fackförbund till Vision

Andra sätt att bli medlem i Vision

Passar det dig bättre med sms? Sms:a Vision till 71501 så ringer vi upp dig och hjälper dig att bli medlem.

Du kan också skriva ut den här medlemsanmälan, fylla i och skicka in till oss.

Anmälan om inträde till Vision (pdf)

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Vi erbjuder

En vass inkomstförsäkring, stöd i karriären och schysta medlemsförmåner.

Bli medlem nu

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss