Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

 • Visions hus med uthyrningslägenheter i Klövsjö.

  Visions hus med lägenheter i Klövsjö.

 • Visions hus med uthyrningslägenheter i Klövsjö.

  Allrum med sängplats för en person.

 • Visions hus med uthyrningslägenheter i Klövsjö.

  Pentry med sex matplatser.

 • Visions hus med uthyrningslägenheter i Klövsjö.

  Kök och allrum.

 • Visions hus med uthyrningslägenheter i Klövsjö.

  Sovrum med två sängar.

 • Visions hus med uthyrningslägenheter i Klövsjö.

  Sovrum med våningssäng.

 • Visions hus med uthyrningslägenheter i Klövsjö.

  Badrum med bastu på nedervåningen.

 • Visions hus med uthyrningslägenheter i Klövsjö.

  Badrum på övervåningen.

 • Visions hus med uthyrningslägenheter i Klövsjö.

  Skidbacken cirka 400 meter bort.

Klövsjö i Jämtland

I Klövsjö har Vision två hus med fyra lägenheter i varje. Husen ligger i Katrina fjällby i Sydjämtlands fjällområde, 10 mil från Östersund.

Den 1 oktober 2022 klockan 12 öppnar stugbokningen för säsongen 1 oktober 2022 till 30 september 2023. Först till kvarn gäller.

Boka stugor (logga in)

Om Visions stugor

Lägenheterna i Klövsjö är i två plan på totalt 55 kvadratmeter. På bottenvåningen finns en pentrydel med sex matplatser, en tv-hörna med sängplats för en person, dusch, toalett och bastu. På övervåningen finns två sovrum med två sängar vardera, samt dusch och toalett.

En av lägenheterna på bottenvåningen är tillgänglighetsanpassad. Ta med egna lakan och handdukar. Det är bara tillåtet att ha med sig husdjur till lägenheterna på Blästervägen 15.

Sommartid finns en restaurang vid golfbanan. Mataffär, post och bensinstation finns i Klövsjö by, 2 kilometer från lägenheterna. Bensinmack med butik finns även vid orten Åsarna vid E45:an, 20 kilometer från Klövsjö.

Klövsjö på sommaren

I Klövsjö är det nära till golfbanan, fäboden och stora möjligheter till ädelfiske och fjällvandring. Här finns också många sevärda vattenfall, till exempel Fettjeåfallet som är 60 meter högt.

Under högsommaren anordnas bland annat guidade vandringar, visning av notdragningar och golfkurser.

Klövsjö på vintern

I skidområdet Storhogna/Klövsjö i Vemdalen finns ett liftkort som täcker hela området. Totalt finns 30 liftar och 53 nedfarter. Backen ligger cirka 400 meter från Visions stugor. Det finns också ett elljusspår på 3 kilometer.

Du kan hyra skidutrustning i sportbutiken på Hotell Klövsjöfjäll. Du kan boka skidhyran online i förväg och hämta utrustningen i butiken.

Hotell Klövsjöfjäll (klovsjofjall.se)

Hitta till Klövsjö

 • Adress: Blästervägen 13A-D och 15A-D, 840 32 Klövsjö.
  Karta (google.se)
 • Koordinater: RT90: X: 6933693, Y: 1416352
 • Decimal: 62.5055, 14.1816

Resealternativ

 • Bil. Med bil är det 50 mil från Stockholm och 10 mil från Östersund.
 • Flyg, tåg och buss. Res med flyg eller tåg till Östersund med tåg eller flyg och ta buss därifrån till Klövsjö. Ditt närmaste SJ-kontor kan lämna uppgifter, tider och priser.

Priser för bokning i Klövsjö

Du kan hyra stugorna veckovis från lördag till lördag. Tabellen visar priserna för olika veckor.

Vecka

År

Pris

41-52

2022

3 100 kr

1-6

2023

3 100 kr

7-8

2023

5 500 kr

9-10

2023

6 500 kr

11-12

2023

5 500 kr

13-14

2023

6 500 kr

15-40

2023

3 100 kr

Inför ankomst och utcheckning

Nyckeln till stugan hittar du i nyckelskåpet vid dörren. Koden till nyckelskåpet får du med bokningsbekräftelsen. När du ska resa hem ska du lägga tillbaka nyckeln i nyckelskåpet.

Utcheckning är klockan 10 på avresedagen om du har bokat städning, och senast klockan 12 om du städar själv.

Bokning och priser för städning (pdf)

Har du frågor är du välkommen att kontakta stugvärden AGO i Vemdalen på 0684-31300 eller info@agoivemdalen.se.

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en förmån via en samarbetspartner till Vision ansvarar vår partner för att hantera dina personuppgifter. De ansvarar också för rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Vem kan bli medlem?

Du kan bli medlem i Vision om du arbetar som tjänsteman inom kommun, region, kyrkan eller bolag med koppling till välfärden.

Vilka kan vara med?

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss