Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Ett par kramas och ser glada ut.

Hotell till medlemspris

Som medlem i Vision får du rabatt på hotellboende, främst under helger och skollov. Du får 25 procent rabatt på hos Elite Hotels som finns på flera platser i Sverige, och 15 procent rabatt hos Nordic Choice Hotels som finns runt om i Skandinavien.

Medlemspris på Elite Hotels

logga

Du som är medlem i Vision får 25 procent rabatt på Elite Hotels dagspris när du reser privat på helger och lov. 

Erbjudandet gäller för en till två personer och ett begränsat antal rum per dag. Barn upp till fem år bor gratis, 6–15 år bor för 100 kr/natt och 16–18 år bor för 200 kr/natt. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden, rabatter och avtal.

Erbjudandet gäller i mån av plats och bokas online hos Elite Hotels. Använd erbjudandekoden du hittar om du loggar in här på vision.se för att se tillgänglighet och boka.

Erbjudandekod för Elite Hotels (logga in)

Boka hos Elite Hotels (elitehotels.se)

Medlemspris på Nordic Choice Hotels

Du får 15 procent rabatt på alla rumstyper om du anländer torsdag, fredag, lördag eller söndag på alla Nordic Choice Hotels i Norden. 

15 procent rabatt gäller under hela veckan sommarperiod och alla ordinarie skollov.

Bokningar betalas vid ankomst till hotellet. Bokningen kan om- och avbokas kostnadsfritt fram till kl 16 på ankomstdagen. Wifi och frukost är inkluderat i priset.

Boka på Nordic Choice Hotels webbplats (choice.se)

Med reservation för lokala avvikelser. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller endast vid bokning på webben.

Månadens erbjudande

Vision erbjuder dig som är medlem och har Vision-appen unika erbjudanden varje månad.

Månadens erbjudande

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en medlemsförmån via en samarbetspartner är vår partner ansvarig för hanteringen av dina personuppgifter och rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar