Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Aktuella medlemserbjudanden

Under mars får du som medlem 25 procent rabatt på valfri hyr- eller köpfilm hos SF Anytime och möjlighet att testa Di Digitalt kostnadsfritt i två månader.

Filmfrossa i mars med SF anytime 

Under mars månad får du som medlem i Vision 25 procent rabatt på valfri hyr- eller köpfilm hos SF Anytime. Med SF Anytime kan du streama de senaste filmerna, när du vill och var du vill. Erbjudandet gäller fram till den 1 april 2023.

Koden gäller inte på aktuella biofilmer. Din filmkod går även att använda för att hyra film i SF Anytimes Smart TV-app. Genom att ta del av erbjudandet godkänner du SF Anytimes behandling av personuppgifter.

Gör så här

  1. Registrera ett konto på sfanytime.com (kostnadsfritt).
  2. Välj film och tryck på prisknappen.
  3. Klicka ”Hyr” och tryck på nedåtpilen vid ”Använd en värdekod”.
  4. Skriv in din kod i textfältet ”Värdekod” och tryck på ”Tillämpa”.
  5. Gå vidare genom att klicka på ”Fortsätt”.

Hämta din kod (logga in)

Dagens industri: läsning som lönar sig

Dagens industri skriver om frågorna som påverkar din plånbok. Just nu kan du som är medlem i Vision prova Di Digitalt kostnadsfritt i 2 månader. Genom att ta del av erbjudandet godkänner du Dagens industris behandling av personuppgifter. Prenumerationen avslutas automatiskt. Erbjudandet gäller fram till den 30 april 2023.

Detta ingår i Di Digitalt:

  • obegränsad tillgång till di.se med nyheter och analyser
  • tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev
  • Di Weekend helgmagasin med intervjuer, bilar, hotell-, krog- och vinguider, digitalt.

Prova Di Digitalt idag (logga in)

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en förmån via en samarbetspartner till Vision ansvarar vår partner för att hantera dina personuppgifter. De ansvarar också för rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Vem kan bli medlem?

Du kan bli medlem i Vision om du arbetar som tjänsteman inom kommun, region, kyrkan eller bolag med koppling till välfärden.

Vilka kan vara med?

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss