Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Två glada personer med kaffemuggar sitter vid en busshållplats.

Visions semesterstugor

Som medlem i Vision kan du hyra fina semesterstugor till bra priser. Vi har stugor på fyra orter i Sverige: Tärnaby i Västerbotten, Gesunda i Dalarna, Klövsjö i Jämtland och Hörninge på Öland.

Vi bor i ett fantastiskt land. Varför inte vandra i Europas största obrutna vildmarksområde? Njuta av fantastisk skidåkning i fjällen, utför eller på längden. Ta en simtur, cykla, fiska, skärmflyga, hälsa på hos tomten i Tomteland, ta en lugn paddeltur på spegelblankt vatten eller testa forsränning. Eller bara ta det lugnt och lyssna på tystnaden? 

Det här gäller vid avbokning

  • Anmälan är bindande.
  • Om en allvarlig händelse inträffat (exempelvis sjukdom) kan avbokning göras vid uppvisande av intyg, senast dagen före ankomst. Då behöver endast handpenningen erläggas. Vid övriga avbokningar debiteras förskottet/handpenningen vid avbokning fram till 30 dagar före ankomst, 50 procent av hyran fram till 15 dagar före ankomst, därefter hela beloppet.

Mejla även till stugor@vision.se och uppge namn, vilken stugby, bokningsnummer, bank, clearingnummer och kontonummer.

Så bokar du

Den 1 oktober 2022 kl 12 öppnar stugbokningen för säsongen 1 oktober 2022 till 30 september 2023. Först till kvarn gäller.

Boka stugor (logga in)

Visions semesterstugor

Gesunda i Dalarna

Vision har sex stugor vid vackra Gesundaberget. Stolliften till toppen gör Gesundaberget leder till en av Sveriges mest besökta utsiktspunkter. På vintern har du skidanläggningen 300 meter från stugan, med fem liftar och nio nedfarter. Nedanför ligger Sollerön och Siljan. Gesundaberget ger möjlighet till för cykling med mountainbike, skärmflygning och mycket mer.

Tips! Kontrollera att skidanläggningen är öppen.

Stugorna vid Gesundaberget, Dalarna

Hörninge på Öland

Badstränder, fornborg och konserter i Borgholm - det finns mycket att uppleva på Öland. Visions sex stugor ligger i ett lugnt område i Hörninge fem kilometer från Borgholm och tre kilometer från Köpingsvik. I början av hösten hålls årligen en populär skördefest. Nyrenoverat. Målat och nya möbler.

Stugorna i Hörninge, Öland

Klövsjö i Jämtland

Visions stugby ligger i Klövsjö i Vemdalen med stora möjligheter till fiske och fjällvandring. Här finns också många sevärda vattenfall. På vintern erbjuds fin skidåkning, 400 meter från stugan. Totalt finns 30 liftar och 53 nedfarter (liftkortet gäller i hela Vemdalen). Elljusspår finns också. Helrenoverat.

Stugorna i Klövsjö, Jämtland

Tärnaby i Västerbotten

I Tärnafjällen har du midnattssol på sommaren och ett stort utbud av aktiviteter som skoterfärder, fiske, guidade vandringsturer och mycket mer. På vintern finns längdspår och berömda skidbackar som är anpassade till alla åldrar i närheten av fjällbyn. Nyrenoverat. Målat och nya möbler.

Stugorna i Tärnaby, Västerbotten

Alla husen är rökfria, men inte allergisanerade. I varje område finns en eller flera stugor eller lägenheter med möjlighet att ha med husdjur. 

Har du frågor om stugbokningen?

Mejla till stugor@vision.se

Semesteranläggning i Italien

Som medlem i Vision får du också rabatt vid hyra av TCO:s semesteranläggning i Italien.

Semestererbjudandet i Italien

Månadens erbjudande

Vision erbjuder dig som är medlem och har Vision-appen unika erbjudanden varje månad.

Mer om månadens erbjudande

Lokala rabatter

Fråga din lokalavdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem i Vision. Det kan till exempel vara rabatter på bio och teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en medlemsförmån via en samarbetspartner är vår partner personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter och den rabatt du får genom ditt medlemskap i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar