Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • Två personer samtalar på arbetsplatsen.

Linkedin-granskning: Få feedback på din profil

Vi hjälper dig att använda Linkedin för att attrahera nya arbetsgivare och rekryterare. Ta hjälp av experter för att granska och förbättra din Linkedin-profil när du ska söka nytt jobb – kostnadsfritt för dig som är medlem i Vision!

Som medlem i Vision har du tillgång till granskning av din Linkedin-profil via vår partner Go Monday. En jobbexpert tittar igenom din profil och ger dig feedback.

  • Få feedback och råd om hur du förbättrar din profil.
  • Få poäng på hur bra din profil är.
  • Få allt sammanfattat i en snygg rapport.
  • Få svar inom 24 timmar.

Det här får du feedback på i granskningen

  • Att din profil är anpassad efter den typ av jobb du vill ha. Jobbexperten går igenom dina erfarenheter och texter i profilen och hjälper dig att betona det som är relevant.
  • Hur tydligt du visar vad du bidrar med. Jobbexperten ser till att din profil reflekterar vem du är och vad du kan, så att det blir uppenbart vilka dina styrkor är och vad du kan bidra med.
  • Att din profil är optimerad för att skapa effekt. Jobbexperten pekar på de åtgärder du behöver vidta för att nå ut till fler, och rätt, personer med din Linkedin-profil.
  • Att din profil är korrekt, lättläst och tilltalande. Du får hjälp att göra ett bra första intryck och se till att alla delar hamnar på rätt plats.

Beställ kostnadsfritt som medlem i Vision

Vi erbjuder tjänsten tillsammans med Go Monday. Logga in som medlem för att beställa en kod som du använder som betalning. Därefter beställer du feedback på Linkedin via Go Mondays webbplats – helt kostnadsfritt för dig som är medlem i Vision.

I ditt medlemskap ingår två feedback-beställningar per 12 månader.

Beställ din kod (logga in)

Inte medlem än?

Är du inte medlem i Vision ännu? Gå med för att få tillgång till alla våra förmåner!

Bli medlem

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss