Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

 • Medlem samtalar med jobblivsexpert.

Samtal: Om ditt jobbliv

Boka ett öppet samtal med en jobblivsexpert om alla delar av jobblivet: dina frågor, dina förhoppningar och din framtid.

Ett samtal om jobblivet helt på dina villkor

 • Få rådgivning kring en specifik fråga via ett telefonsamtal.
 • Skräddarsytt för dig – prata om vad du vill som rör ditt jobbliv.
 • Ställ följdfrågor via e-post efteråt om du behöver.

Skräddarsytt samtal för dig

En jobbexpert ger råd, svarar på frågor och kan utmana dig att tänka i nya banor och prova nya angreppssätt. Jobbexperten kan ge ett utifrånperspektiv som gör att du ser på situationen med nya ögon och kommer vidare i dina funderingar och handlingar.

Exempel på frågor som du kan ställa till jobbexperten:

 • Jag vill bort från mitt nuvarande jobb. Var ska jag börja?
 • Jag vet vart jag vill, men hur ska jag ta mig dit?
 • Jag får inga jobb trots att jag söker flera stycken. Vad är det för fel?
 • Kan jag söka jobb X med min kompetens och utbildning? 
 • Jag vill inte byta jobb, men känner att jag står still. Hur kan jag utvecklas?

Så går samtalet till

 1. Berätta vad du vill ha hjälp med. Ju mer specifik du är desto bättre. Du bestämmer vad samtalet ska handla om. 
 2. Du blir uppringd av jobblivsexperten. Ett samtal tar cirka 20 minuter.
 3. Uppföljning om det behövs. Efter samtalet kan du ställa följdfrågor till Go Mondays jobbexperter via e-post, om det var något du glömde fråga om eller om en ny fundering dyker upp.

Kostnadsfritt för medlemmar

Logga in för att beställa en kod som du använder som betalning för tjänsten. Därefter beställer du tjänsten via Go Mondays webbplats.

Boka karriärsamtal (logga in)

I samarbete med Go Monday

Vision har samarbetat med Go Monday sedan 2017 och erbjuder flera av deras tjänster kostnadsfritt till våra medlemmar. 9 av 10 medlemmar skulle rekommendera Go Monday till en vän.

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Om Vision

Kurser och aktiviteter

Vad är på gång inom Vision? Sök bland våra kurser och aktiviteter.

Alla kurser och aktiviteter

Utvecklas med Vision

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Därför erbjuder vi dig som är medlem ett helt paket av tjänster som kan stötta dig under hela ditt jobbliv.

Din utveckling

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss