Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • En rekryterare intervjuar en jobbkandidat.

Intervjuträning – träna inför anställningsintervjun

Vill du träna på vad du ska säga inför arbetsintervjun? Boka skriftlig intervjuträning med en expert. Intervjuträningen är kostnadsfri för dig som är medlem i Vision.

Skriftlig intervjuträning

Du får hjälp av jobbexperter att hitta rätt svar på de viktiga intervjufrågorna. Experterna ser till att du kan svara snyggt, relevant och på ett sätt som förmedlar vad du bidrar med till tjänsten du söker.

  • Svara på tio utvalda intervjufrågor.
  • Få feedback och råd om hur du kan slipa vidare på dina svar.
  • Få allt sammanfattat i en snygg rapport.
  • Få svar inom 24 timmar.

Det här får du feedback på

  • 10 vanliga intervjufrågor. Dina svar på frågorna är det du får feedback på. Svara som du hade gjort på en intervju.
  • Hur du får fram att den kulturella matchningen finns. För att passa för ett jobb behöver du passa in på arbetsplatsen. Du får tips om hur du får fram att du kommer trivas.
  • Dina huvudbudskap om varför du är rätt för jobbet. När rekryteraren tänker tillbaka på intervjun ska hen ha en solklar bild av vem du är.
  • Att det framgår varför jobbet är rätt för dig. Vem du är, vad du vill och vart du är på väg är avgörande för om du får jobbet eller inte. Se till det blir solklart i intervjustolen.

Boka kostnadsfritt som medlem i Vision

Vi erbjuder intervjuträningen tillsammans med Go Monday. Logga in som medlem för att beställa en kod som du använder som betalning. Därefter beställer du skriftlig intervjuträning via Go Mondays webbplats – helt kostnadsfritt för dig som är medlem i Vision.

Beställ kod för intervjuträning (logga in)

Inte medlem än?

Är du inte medlem i Vision ännu? Gå med för att få tillgång till alla våra förmåner!

Bli medlem

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss