Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision Ekumeniska

Vision Ekumeniska är facket för dig som arbetar inom Equmeniakyrkan, Svenska Alliansmissionen, Pingst, Evangeliska Frikyrkan eller EFS och i närstående organisationer. Vi arbetar för att församlings och samfundsanställda ska få de bästa förutsättningarna att utföra sitt arbete.

Det handlar om andra 

Vi som valt att arbeta inom kyrka, samfund och ekumeniska organisationer gör det ofta för att vi vill göra skillnad. Det handlar sällan om oss, vår lön, och våra arbetsvillkor. Istället handlar det oftast om andra människor. Så har det alltid varit och så kommer det förhoppningsvis alltid att vara.

För att detta engagemang för andra ska hålla över tid behövs det dock goda förutsättningar att utföra arbetet. Vision Ekumeniska finns och behövs just av denna anledning, att upprätthålla och utveckla  arbetsförhållandena inom kyrka och samfund. Detta så att den tjänst vi har även håller för framtiden.

Vision arbetar för ditt bästa som anställd. Långsiktigt arbetar Vision Ekumeniska därför också för kyrkans och andra människors bästa. 

Alla vinner på att kyrkan är en bra arbetsplats. Vi gör varandra bättre.

Om oss

Läs mer om vilka vi är och vad vi vill i vår informationsfolder.

Informationsfolder (pdf)

Postadress

Vision Ekumeniska
c/o Pingstkyrkan Linköping 
Majgatan 4
582 46 Linköping

Kontakta oss

Mejladress: visionekumeniska@fv.vision.se

Telefonnummer: 013-102 989

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss