Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Sektion Equmeniakyrkan

Equmeniakyrkan är kyrkosamfundet som bildats 2011 av Svenska Missionskyrkan, Svenska Baptistsamfundet och Metodistkyrkan i Sverige. Denna sektion bildades i mars 2012 för att organisera anställda inom detta samfund.

Kort rapport från Årsmötet (2022-01-13)

Den 13 januari samlades ca 30 av våra medlemmar digitalt till årsmöte.

Med på mötet fanns avdelningens ordförande Stefan Lindetun som informerade om det som är aktuellt för Vision Ekumeniska. Bla redogjorde han för samtal med arbetsgivarrepresentanter rörande förtroendearbetstiden. 

Under årsmötet valdes en ny styrelse bestående av Pär Götefelt, Torgny Johansson, Ingela Wikander, Anna Carin Persson Stenbeck, Kim D Bergman,  Maria Hassani Nejad.

Årsmötet tackade av Ulrica Fridborg Doyle och Lasse Vallmoss för sitt arbete i styrelsen för de gångna åren, i och med att de i samband med årsmötet avsluta sitt styrelseuppdrag.

Sektionsstyrelsen tackar alla som var med och bidrog till årets årsmöte.

Verksamhetsberättelse

Equmeniakyrkans verksamhetsberättelse 2021 (pdf)

Styrelse

Våra styrelsemedlemmar hittar du under fliken Styrelse här till höger.

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision