Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sektion Equmeniakyrkan

Equmeniakyrkan är kyrkosamfundet som bildats 2011 av Svenska Missionskyrkan, Svenska Baptistsamfundet och Metodistkyrkan i Sverige. Denna sektion bildades i mars 2012 för att organisera anställda inom detta samfund.

Kort rapport från Årsmötet (2022-01-13)

Den 13 januari samlades ca 30 av våra medlemmar digitalt till årsmöte.

Med på mötet fanns avdelningens ordförande Stefan Lindetun som informerade om det som är aktuellt för Vision Ekumeniska. Bla redogjorde han för samtal med arbetsgivarrepresentanter rörande förtroendearbetstiden. 

Under årsmötet valdes en ny styrelse bestående av Pär Götefelt, Torgny Johansson, Ingela Wikander, Anna Carin Persson Stenbeck, Kim D Bergman,  Maria Hassani Nejad.

Årsmötet tackade av Ulrica Fridborg Doyle och Lasse Vallmoss för sitt arbete i styrelsen för de gångna åren, i och med att de i samband med årsmötet avsluta sitt styrelseuppdrag.

Sektionsstyrelsen tackar alla som var med och bidrog till årets årsmöte.

Verksamhetsberättelse

Equmeniakyrkans verksamhetsberättelse 2021 (pdf)

Styrelse

Våra styrelsemedlemmar hittar du under fliken Styrelse här till höger.

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00