Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sektion EFS

Sektion EFS är den sektion inom Vision Ekumeniska som organiserar anställda inom EFS och Salt - barn & unga i EFS.

Sektionsårsmöte

Årets sektionsårsmöte ägde rum 1 mars 2022 13.30 via Google Meet. Vi bjöd på glass till våra deltagande medlemmar.

Verksamhetsplan 2022 (doc)

Verksamhetsberättelse EFS-sektionen 2021 (doc)

Styrelse

Våra styrelsemedlemmar hittar du under fliken Styrelse här till höger.

Mer om oss

EFS är en missionsrörelse inom Svenska kyrkan. Vårt arbete har unika förutsättningar, uppgifter och utmaningar som skiljer sig från många andra arbetsplatser. EFS sektionsstyrelse är en bro mellan arbetsgivare och dig som anställd. Mellan oss förs kontinuerliga samtal och förhandlingar i syfte att tillsammans hitta lösningar och skapa den bästa arbetsplatsen för oss alla.

Vision Ekumeniskas EFS-sektion vill vara med i arbetet för att du ska ha en trivsam, hållbar och utvecklande arbetsplats. Att det ska vara en plats där du kan få göra skillnad för människor och samhället. Ju fler som är med och är engagerade, desto starkare blir vår röst och vi kan driva fler frågor och göra fler förbättringar. Tillsammans är vi starkare!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00