Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

Visions Malmöavdelning

Vision organiserar bland annat administratörer, handläggare och chefer i Malmö stad. Vi har medlemmar i alla förvaltningar och representerar tillsammans runt hundra yrken. Visions Malmöavdelning verkar kommunövergripande med rådgivning och stöd, medan sektionerna och de förtroendevalda i förvaltningarna representerar medlemmarna i verksamheten.

Kontakta oss

Har du frågor eller behöver stöd kan du kontakta oss!

Mejladress: visionavdelningen@malmo.se
Telefon: 040-30 48 30

Om vi inte kan svara när du ringer, lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer vi upp dig. 

Vår expedition finns på Fersens väg 16. Brev kan skickas via internpost i Malmö stad till "Visions Malmöavdelning, Fersens väg".

Om oss

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden. Tillsammans representerar vi hundra olika yrken. Många medlemmar är akademiker. Vision är Sveriges största fackförbund för chefer i offentlig verksamhet.

Se om du också kan vara med i Vision

Om du arbetar i ett kommunalt bolag kan du också vara med i Vision, men hör inte till Malmöavdelningen.

Avdelningens arbete styrs av stadgan och verksamhetsplanen

Alla organisationer har stadgar  som sätter reglerna för verksamheten. Stadgarna beskriver hur Malmöavdelningen och sektioner ska jobba lokalt.

Malmöavdelningens stadgar

Fackförbundet Visions stadgar (pdf)

På höstmötet bestämmer avdelningens medlemmar vad avdelningen ska arbeta särskilt med under nästa år. Detta beskrivs i en verksamhetsplan. 

Verksamhetsplan för Visions Malmöavdelning 2024

Stödmedlem till Fontänhuset i Malmö

Avdelningen är stödmedlem till Fontänhuset i Malmö. Verksamheten vänder sig till personer som är eller har varit i psykiatrin.

Fontänhuset i Malmö (fontanhuset.se)

Så blir du förtroendevald

Är du intresserad av ett styrelseuppdrag i Visions Malmöavdelning? Hör gärna av dig till Adisa Kafedzic som är sammankallande för valberedningen! Mejla adisa.kafedzic@malmo.se eller ring 0701-41 12 45.

Om du vill engagera dig i sektionen på din förvaltning kan du höra av dig till sektionens ordförande. Kontaktuppgifter hittar du under Sektioner och lokalt förtroendevalda.

 

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss