Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Visions Malmöavdelning

Ettan - Malmös medlemstidning

Ettan är avdelningens nyhetsbrev som skickas ut till dig som medlem. Här kan du läsa om vad som är på gång i avdelningen och annan viktig facklig information.

Du kan komma med förslag på innehåll

Om du vill bidra till Ettan eller har förslag på saker vi ska skriva om, kontakta gärna avdelningen. 

Här kan du läsa de senaste numren av Ettan

Ettan 2022

Nummer 3 2022

Rapport från Visions förbundsmöte, där Malmöavdelningens motioner antogs. Läs Ettan nr 3 2022 (webbsida).

Nummer 2 2022

Om utfallet i löneöversynen och bra saker att ha koll på inför sommarsemestern. Läs Ettan nr 2 2022 (webbsida).

Nummer 1 2022

Information om årsmötet och nya ledamöter i avdelningsstyrelsen. Läs Ettan nr 1 2022 (webbsida).

Ettan 2021

Nummer 4 2021

Om Malmöavdelningens intresseförhandlingar och en undersökning om hot och våld inom social arbete. Läs Ettan nr 4 2021 (pdf).

Nummer 3 2021

Här finns bland annat tips på föreläsningar i höst. Läs Ettan nr 3 2021 (pdf). 

Numer 2 2021

Här får du se resultatet av löneenkäten och läsa om vårt nya chefsnätverk. Läs Ettan nr 2 2021 (pdf). 

Nummer 1 2021

Här presenteras nya avdelningsstyrelsen och vi tipsar om utbildningen En arbetsplats för alla. Läs Ettan nr 1 2021 (pdf). 

 

Varför heter tidningen Ettan?

Medlemstidningen kallas Ettan eftersom avdelningens nummer är 001. När Malmöavdelningen 1921 var med och startade föreningen som längre fram skulle bli SKTF, och sedan Vision, fick avdelningen namnet "Svenska Kommunaltjänstemannaförbund avd 001". Här kan du läsa mer om Malmöavdelningens historia.

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision