Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Styrelseledamöter runt ett fikabord.

Tre nya ledamöter ska väljas in till förbundsstyrelsen

2022-09-09

Centrala valutskottet har fått i uppdrag av Visions förtroendevalda att förbereda fyllnadsval till förbundsstyrelsen. I dag kan valutskottet presentera ett förslag på nya ledamöter till nuvarande förbundsstyrelse, som tillsammans kan föra Vision framåt.

Tre platser att fylla i förbundsstyrelsen

Av personliga skäl har tre ledamöter valt att avsluta sina roller i förbundsstyrelsen under pågående mandatperiod. Det är Erik Sellström, Hans-Jörgen Kronqvist och Anna Toftedahl.

Mellan 25 maj och 15 juni gick det att nominera förtroendevalda inför fyllnadsvalet till förbundsstyrelsen. Centrala valutskottet har sett att det finns ett stort engagemang bland förtroendevalda inom Vision ute i landet, vilket känns tryggt.

– Vi har tagit hänsyn till kriterier enligt valordningen samt kompetensprofil. Viktigt är att alla i förbundsstyrelsen representerar hela Vision oavsett var man kommer ifrån. Vårt förslag står för en helhet, det handlar om personer som tillsammans bidrar till helheten och för att föra Vision framåt, säger Lotta Dahl som är valutskottets ordförande.

Fyllnadsval till förbundsstyrelsen

Intervjuer har lett fram till förslag

Under sommaren har centrala valutskottet intervjuat alla nominerade. Därefter startade arbetet med att ta fram förslaget på ledamöter som ska väljas in till styrelsen.

– Vi i centrala valutskottet känner oss både glada och nöjda efter vårt arbete att kunna presentera vårt förslag, säger Lotta Dahl.

Visions centrala valutskott presenterar nu följande personer inför fyllnadsvalet till förbundsstyrelsen: Anton Ehrlin, Genc Beqiri och Jens Lagnestam.

Mer om de nominerade

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar