Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök bland kurser och aktiviteter

Chefsseminarium - Leda på distans Nationellt

Kursen går: 2022-10-21
Ort:  Digitalt
Sista anmälningsdatum: 13 oktober 2022

Kursen startar: 2022-10-21 kl: 09:00
Kursen slutar: 2022-10-21 kl: 11:30
Kontaktperson: Susanne Kroon
Kontakt: susanne.kroon@visions.se

Att leda på distans var tidigare en förutsättning och en utmaning för ledare som jobbade på global och regional nivå. Nu har det blivit en angelägenhet för alla - helt eller delvis. När distansarbete är en del av normen för många tjänstemän måste vi hitta lösningar för att skapa arbetsplatser där man vill jobba och där fördelarna med de olika arbetsmetoderna tas till vara. Hur blir jag en närvarande ledare som både inspirerar och hanterar avvikelser när så mycket av verksamheten sker i digitala forum? Hur säkrar jag att jag som ledare inte påverkas av att jag ser vissa medarbetare digitalt och andra i korridoren? Det kanske krävs av mig som ledare att jag tänker om kring min egen ledarstil? Det digitala mötet blir viktigare än någonsin, hur får vi det att funka optimalt? Hur skapar vi trygga och effektiva team även på distans? Vilka strukturer behöver arbetas om, och behöver medarbetarna utbildas och kompetensutvecklas? Det här är några av de frågor som du som ledare kan ha. På seminariet är du välkommen att dela dina tankar och lyssna på senaste nytt om att leda på distans. Seminariet kommer att dels att innehålla en föreläsning och med tips och tankeväckare. Du kommer också få möjlighet att diskutera intressanta frågeställningar och byta erfarenheter med andra chefer. Några exempel på innehåll: Att vara en inspirerande ledare på distans Att återkoppla, ge feedback och påverka beteenden på distans Skapa team – att hitta det goda i teamarbete även om man inte ses Hantera avståndsbias – att skapa lika förutsättningar för alla Hybridarbetsplatsen – lärdomar så här långt? Föreläsare: Föreläsare: Pernilla Silfverhjelm Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Aktiviteten är till för chefsmedlemmar inom Vision. I samband med bekräftelsen på ditt deltagande kommer du att få en liten uppgift att göra innan seminariet. Bjud gärna med en chefskollega som ännu inte är med i Vision. För att anmäla kollegan till seminariet, mailar du personens namn och kontaktuppgifter till kurs.malmo@vision.se

Information och anmälan

Visions e-utbildningar

Här kan du se Visions utbud av e-utbildningar. Vissa e-utbildningar kräver att du är inloggad på Mina Sidor.

E-utbildningar

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar