Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök bland kurser och aktiviteter

Förbundsmöte 2022

Kursen går: 2022-09-29--2022-10-01
Ort:  Solna
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2022-09-29 kl: 13:00
Kursen slutar: 2022-10-01 kl: 12:30
Plats: Quality Hotel Friends, Solna
Kontaktperson: Kajsa Qvist
Kontakt: forbundsmote@vision.se

OBS! Logga in först, så att anmälan om dina personliga ersättare sparas på rätt sätt. Ett öppet Vision: Förbundsmötet ska vara tillgängligt för alla. Har du behov av syntolkning, hörsel/teleslinga, teckenspråks-, skriv- eller syntolkning, mötesdokument på utskrivet papper, barnpassning eller något annat du behöver för att mötet ska vara tillgängligt för dig, skriv det då i fältet "Övriga kommentarer". Dubbelrum: Vill du dela dubbelrum med ett annat ombud, skriv då i fältet "Övriga kommentarer" vem du vill dela dubbelrum med. Teknik: Vi kommer använda mötessystemet VoteIT som fungerar i dator, surfplatta eller mobil. Ta helst med din egen bärbara dator eller surfplatta då det alltid är enklast att använda något du redan är van vid. På förbundsmötet kommer det inte att finnas surfplattor till er deltagare, utan packa din dator eller surfplatta. Men om du inte har tillgång till denna teknik, så skriver du i fältet "Övriga kommentarer" att du behöver låna en surfplatta under förbundsmötet. Årsmöte 22 september När du nu anmäler dig till förbundsmötet blir du också anmäld till årsmötet 22 september. Årsmötet sker digitalt i mötessystemet VoteIT. All information om förbundsmötet hittar du på www.vision.se/fm2022

Visions e-utbildningar

Här kan du se Visions utbud av e-utbildningar.

E-utbildningar

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar