Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök bland kurser och aktiviteter

Medlemsmöte Årjäng

Kursen går: 2022-08-23
Ort:  Årjäng
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2022-08-23 kl: 11:30
Kursen slutar: 2022-08-23 kl: 13:00
Plats: Hotell Årjäng,
Kontaktperson: Therese Lindkvist
Kontakt: therese.lindkvist@vision.se

Välkomna på lunchmöte med Vision. Vi bjuder våra medlemmar i Årjängs kommun på lunch tisdagen den 23/8 kl 11.30-13.00. Vi träffas på Hotell Årjäng där Magnus Lundbäck och Jan Andersson från centret i Västerås medverkar. Vi kommer att prata om vilka möjligheter det finns till fackligt inflytande och påverkan i Årjängs kommun där vi går igenom vad det innebär att engagera sig fackligt. Vision saknar just nu ombud i Årjäng och vi vill därför under vårt lunchbesök informera om vad det innebär att vara ombud för Vision där vi även vill lyfta fram vad det ger i personlig utveckling att engagera sig fackligt. Sen har även arbetsgivaren i Årjängs kommun en väldigt positiv syn på fackligt arbete och har under ganska lång tid efterfrågat ombud från Vision Det kommer även att hållas frågetävling där det finns möjlighet att vinna fina priser. Representanter från Arvikaavdelningen kommer även att finnas på plats. Anmäl er senast måndagen den 8/8. Om ni har svårigheter att ta ut lite extra lunchtid för detta möte så hör av er till oss. I första hand kontakta dock er chef. Även om du inte är intresserad av att bli ombud är det viktigt att du deltar på lunchmötet för att kunna vara med att välja ombud. Kost: Vision bjuder på vegetarisk mat. Anmäl eventuella allergier Hoppas vi ses den 23:e augusti

Visions e-utbildningar

Här kan du se Visions utbud av e-utbildningar. Vissa e-utbildningar kräver att du är inloggad på Mina Sidor.

E-utbildningar

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar