Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök bland kurser och aktiviteter

Uppstartsmöte digitalt inför Rekrytering hösten/vinter 2022 - fokus skola

Kursen går: 2022-08-18
Ort:  Webb (Teams)
Sista anmälningsdatum: 16 augusti 2022

Kursen startar: 2022-08-18 kl: 10:00
Kursen slutar: 2022-08-18 kl: 11:30
Kontaktperson: Karolina Sundqvist
Kontakt: karolina.sundqvist@vision.se

Mötet kommer gälla information samt frågor från er om rekryteringsarbetet under hösten och vintern 2022 för område sydost. Fundera och ta fram frågor att ha med till detta möte. Inbjudna är ordförande och rekryteringsansvariga inom kommun, samt förtroendevalda inom skolan, men bjud gärna med andra förtroendevalda hos dig som kan vara intresserade av mötet. Program: Presentationsrunda Fokusgrupper i rekryteringen Olegitimerade lärare Övriga i skolans värld som kan rekryteras Material som kan användas till skolorna (statistik, brevmall, informationsmaterial) Skoladministratörer, rektorer samt andra förtroendevalda som kan vara behjälpliga att öppna upp skolorna Vilka kommuner rekryteringscoach Christian Öström kommer fokusera på gällande olegitimerade lärare, tillsammans med de förtroendevalda som kan Information kring rekryteringsmål, för de som känner sig bekväma att arbeta med ett måltal, eller aldrig fått ett mål tal att arbeta mot Avstämningsmöten om hur allt rekryteringsarbete har gått för er – Digitalt på Teams, 1ggr varje månad på en fredag, för de som kan och vill Frågestund

Information och anmälan

Visions e-utbildningar

Här kan du se Visions utbud av e-utbildningar. Vissa e-utbildningar kräver att du är inloggad på Mina Sidor.

E-utbildningar

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar