×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Utbildningar för medlemmar

Som medlem i Vision har du tillgång till utbildningar och kurser som får dig att växa. Utbildningar och kurser finns både i fysisk form och digital form så du kan välja vad som passar dig bäst.

Schyst arbetsliv

I denna digitala medlemsutbildning får du bland annat koll på hur du kan påverka din arbetsmiljö, ditt fackförbund, din karriär och dina förutsättningar på jobbet. Utbildningen består av fyra avsnitt samt ett avslutande test. Du väljer själv i villken ordning du vill gå avsnitten.

Schyst arbetsliv, e-utbildning

En arbetsplats för alla

Den här digitala utbildningen tar upp hur mångfald påverkar hela arbetslivet. Du kommer genom filmer, frågor och övningar få utforska och fundera på hur mångfald kan bidra till ett öppnare arbetsliv.

En arbetsplats för alla, e-utbildning

Ny i förening – grundläggande föreningskunskap

Den här utbildningen ger dig en grundläggande introduktion till hur en demokratisk förening fungerar. Vad är en förening? Vad gör en förening? Hur fungerar en förening? Här får du svar på frågorna och också möjlighet att reflektera över ditt eget engagemang och hur du kan bli en aktiv del av Vision.

E-utbildningen Ny i förening

Chefens vardag

I den här utbildningen får du lära dig mer om arbetsgivarens och chefens arbetsmiljöansvar och vilka lagar och avtal som styr det arbetet. Du kommer också få kunskap om vad som är viktigt vid din anställning och vad som påverkar dina förutsättningar att utföra dina arbetsuppgifter och trivas på jobbet.

E-utbildningen Chefens vardag

Kurser och aktiviteter

I vår sökfunktion för våra kurser och aktiviteter hittar du utbildningar, kurser och aktiviteter utefter område, avdelning och klubb. 

Sök kurser och aktiviteter

Förmånliga utbildningar för dig som medlem

Som medlem i Vision har du förutom Visions eget utbildningsutbud även tillgång till utbildningar hos andra som Vision har avtal med. Dessa utbildningar ingår i dina förmåner som medlem.

Vi har samarbete med IHM, Lexicon och Brillbee. Du kan också söka stipendier för studier i Sverige och utomlands.

Läs mer om medlemsförmånerna

Ledare i Vision

Vill du skapa engagemang på din arbetsplats? Eller är du redo att ta steget att bli Vision-ombud eller förtroendevald? Då är utbildningen Ledare i Vision något för dig!

Utbildningar hos Suntarbetsliv

Suntarbetsliv erbjuder många olika utbildningar och verktyg inom arbetsmiljö. Suntarbetsliv drivs av de fackliga organisationerna i samverkan med Sveriges Kommuner och Regioner samt Sobona.

Suntarbetslivs webbplats

Arbetsmiljöverkets utbildningar

Arbetsmiljöverket har utbildningar inom arbetsmiljö och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Arbetsmiljöverkets webbplats

Kontakta Vision

Till Vision Direkt kan du höra av dig och få personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation – lön, kompetensutveckling, arbetsmiljö, varsel, rättigheter och karriär.

Kontakta Vision

Hitta din avdelning eller klubb

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Hitta din närmaste lokala avdelning, klubb, sektion eller stift.

Hitta avdelning eller klubb

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Gå till frågeforum