×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

Chefsseminarium – Beteenden i ett framgångsrikt ledarskap, Norrköping

Kursen går: 2020-02-27
Ort:  Norrköping
Sista anmälningsdatum: 6 februari 2020

Kursen startar: 2020-02-27 kl: 13:00
Kursen slutar: 2020-02-27 kl: 16:00
Plats: Louis De Geer,
Kontaktperson: Anna Dahl
Kontakt: anna.dahl@vision.se

Alla har åsikter om chefen. Det finns ingen roll som är så utsatt och granskad som chefens/ledarens. Det läggs mycket tid och energi på att tycka saker om chefen. När vi sen börjar fundera på varför vi gillar chefen eller inte så mynnar det alltid ut i samma sak, dvs. vilket beteende chefen har eller inte har - och det är det som ligger till grund för vårt tyckande! Finns det då specifika ledarskapsbeteenden som är mer framgångsrika än andra? Ja, det gör det faktiskt! På detta chefsseminarium får du utifrån forskning och beprövade metoder insyn i vad det är som skapar bra ledarskapsbeteenden. Du får också få följa med på en inspirerande ledarskapsresa från en organisation i en vanlig ”Vision hemmamiljö” (en region). Där chefen och organisationen startade från extremt dåligt medarbetarresultat och med orden - ” Nej, så här vägrar jag ha det! Nu tar vi tag i det här på allvar. Om det inte är bättre om ett år så slutar jag!". Hur det gick och vilket fantastiskt utfall som blev effekten får du ta del av på chefsseminariet. Ledarskapet är ett roligt (och ibland jobbigt) arbete som aldrig tar slut! Föreläsningen blandas med teori från vetenskaplig grund och verkliga case. Det avslutas med en workshop där deltagarna får reflektera vem vi själva är som ledare i förhållande till vad forskningen säger om framgångsrika beteenden i ledarskapet. Föreläsare: Seminariet hålls av ledarskapsutvecklaren Malin Holm som arbetar tillsammans med chefer och ledningsgrupper i små och stora organisationer och företag. Hon har lång erfarenhet av team- och ledarskapsutveckling inom såväl offentlig sektor som näringslivet.

Anmälan

1114 nya medlemmar under januari

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb