×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

Lön för chefer Helsingborg

Kursen går: 27 september 2019
Ort:  Helsingborg
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2019-09-27 kl: 08:30
Kursen slutar: 2019-09-27 kl: 11:45
Plats: Elite Hotel Marina Plaza Helsingborg,
Kontaktperson: Susanne Kroon
Kontakt: susanne.kroon@vision.se

Att sätta rätt lön! Medarbetarna vill ha en ha lön som de upplever som rättvis och rätt. Hur gör du som chef – hur belönar du goda insatser och differentierar du? Hur ser ett bra lönesamtal ut där dina medarbetarna förstår varför de har den lön som de har? Hur jobbar ni internt på er arbetsplats med lönefrågor? Tid: 08.30-09.00 Fika 09.00-11.30 Föreläsning 11.45- Avslutar med lunch Kostand: Seminariet är kostnadsfritt. Resor och eventuellt förlorad arbetsförtjänst står du själv för. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Aktiviteten är till för chefsmedlemmar inom Vision, men du kan kostnadsfritt också bjuda med en kollega, som ännu inte är Visionsmedlem, då måste du ange kollegans kontaktuppgifter som namn, personnummer, fullständig adress och e-postadress. Varmt välkommen! Östen Olsson Personlig ombudsman för chefer. Hur gör du med dem som inte presterat? Många frågor som förhoppningsvis du kan få en del svar på under seminariet!

1072 nya medlemmar under september

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 5 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb