Fackförbundet för dig som är lärare utan lärarlegitimation

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Fackförbundet för dig som är lärare utan legitimation

  • Testa 3 månader utan kostnad
  • Inkomstförsäkring ingår
  • Ett fackförbund som gör skillnad!

Bli medlem i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund med över 200 000 medlemmar. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv.

Inkomstförsäkring ingår

En inkomstförsäkring i toppklass ingår i ditt medlemskap i Vision. Den gäller alla anställningar och gäller även om du säger upp dig själv.

Utvecklas med Vision

Vision finns med dig genom hela ditt arbetsliv. Vi erbjuder bl a granskning av dina jobbansökningar och intervjuträning helt kostnadsfritt. 

Frågor om jobbet?

Vänd dig till oss! Som medlem får du personlig rådgivning om allt som rör ditt jobb, så som lön, arbetsmiljö och rättigheter. 

Har du leg?

Jobbar du som visstidsanställd lärare och saknar lärarlegitimation? Då kan du vara med i Vision! Vi jobbar för att du ska ha så trygga anställningar som möjligt. 

Har du fyllt 30?

Om du är under 30 år när du går med i Vision betalar du bara 100 kr för hela första året som medlem! Är du över 30 år är de tre första månaderna kostnadsfria. 

Vad vill du förändra?

Använd Vision som din plattform. Tillsammans gör vi verklig skillnad, både för dig på din arbetsplats och i utvecklingen av framtidens välfärd.

Värde i vardagen

Få ut ännu mer av ditt medlemskap genom att använda våra rabatter! Du får bland annat bra erbjudanden på bolån, försäkringar, träning och mycket mer. 

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar