Fackförbundet för dig som är lärare utan lärarlegitimation

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

bakgrundsbild

Fackförbundet för dig som är lärare utan legitimation

  • Testa 3 månader utan kostnad
  • Inkomstförsäkring ingår
  • Ett fackförbund som gör skillnad!

Bli medlem i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund med över 200 000 medlemmar. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv.

Inkomstförsäkring ingår

En inkomstförsäkring i toppklass ingår i ditt medlemskap i Vision. Den gäller alla anställningar och gäller även om du säger upp dig själv.

Utvecklas med Vision

Vision finns med dig genom hela ditt arbetsliv. Vi erbjuder bl a granskning av dina jobbansökningar och intervjuträning helt kostnadsfritt. 

Frågor om jobbet?

Vänd dig till oss! Som medlem får du personlig rådgivning om allt som rör ditt jobb, så som lön, arbetsmiljö och rättigheter. 

Har du leg?

Jobbar du som visstidsanställd lärare och saknar lärarlegitimation? Då kan du vara med i Vision! Vi jobbar för att du ska ha så trygga anställningar som möjligt. 

Har du fyllt 30?

Om du är under 30 år när du går med i Vision betalar du bara 100 kr för hela första året som medlem! Är du över 30 år är de tre första månaderna kostnadsfria. 

Vad vill du förändra?

Använd Vision som din plattform. Tillsammans gör vi verklig skillnad, både för dig på din arbetsplats och i utvecklingen av framtidens välfärd.

Värde i vardagen

Få ut ännu mer av ditt medlemskap genom att använda våra rabatter! Du får bland annat bra erbjudanden på bolån, försäkringar, träning och mycket mer. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss