Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Så får du pengarna att räcka hela månaden

2022-01-18

Den 24 januari är inofficiellt krönt till Sveriges fattigaste dag på året och den står runt knuten. Här kommer lite tips som förhoppningsvis får dina pengar att räcka hela vägen till löning.

  • Matlagning på det du har hemma. Försök att utmana dig själv med att laga mat på enbart det du har hemma i skåp samt kyl och frys. Du kommer bli förvånad vilka gourmetmiddagar som lurar därinne! Om du verkligen måste handla, håll utkik efter nedsatta varor med kort datum! Kom ihåg att bäst före är också lika bra efter. 
  • Matlådor. Av det du lagar gör du dig själv en stor ekonomisk tjänst att äta det som matlådor till lunch och kanske även middag.
  • Cykla, samåk eller åk kollektivt. Det finns många sätt att ta sig fram på men det absolut mest ekonomiska och miljövänliga är ändå att cykla. Plus att det gör kroppen gott! Ett annat tips är att samåka med dina kollegor fram och tillbaka till jobbet, både snällt mot plånboken och miljön och är dessutom trevligt!
  • Sälj dina saker. Har du kanske lite överflödiga saker i din garderob och i ditt förråd. Sälj dem! Det finns säkert någon som letar efter just det du äger. Välj gärna förmedlingssajter som inte tar ut några annonsavgifter och få pengarna att växa lite innan löning.
  • Se vad Vision har för erbjudanden. Varje månad har Vision ett förmånligt medlemserbjudande som kan sätta lite guldkant på den lite skralare tillvaron. Håll utkik i appen!
  • Börja förbered dig inför ditt lönesamtal. Kanske kan lite lönepåslag göra skillnad nästa januari? Börja förbereda dig redan nu med Vision guide!

    Vision guide för lönesamtalet

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar