Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • -

Så får du pengarna att räcka hela månaden

2022-01-18

Den 24 januari är inofficiellt krönt till Sveriges fattigaste dag på året och den står runt knuten. Här kommer lite tips som förhoppningsvis får dina pengar att räcka hela vägen till löning.

  • Matlagning på det du har hemma. Försök att utmana dig själv med att laga mat på enbart det du har hemma i skåp samt kyl och frys. Du kommer bli förvånad vilka gourmetmiddagar som lurar därinne! Om du verkligen måste handla, håll utkik efter nedsatta varor med kort datum! Kom ihåg att bäst före är också lika bra efter. 
  • Matlådor. Av det du lagar gör du dig själv en stor ekonomisk tjänst att äta det som matlådor till lunch och kanske även middag.
  • Cykla, samåk eller åk kollektivt. Det finns många sätt att ta sig fram på men det absolut mest ekonomiska och miljövänliga är ändå att cykla. Plus att det gör kroppen gott! Ett annat tips är att samåka med dina kollegor fram och tillbaka till jobbet, både snällt mot plånboken och miljön och är dessutom trevligt!
  • Sälj dina saker. Har du kanske lite överflödiga saker i din garderob och i ditt förråd. Sälj dem! Det finns säkert någon som letar efter just det du äger. Välj gärna förmedlingssajter som inte tar ut några annonsavgifter och få pengarna att växa lite innan löning.
  • Se vad Vision har för erbjudanden. Varje månad har Vision ett förmånligt medlemserbjudande som kan sätta lite guldkant på den lite skralare tillvaron. Håll utkik i appen!
  • Börja förbered dig inför ditt lönesamtal. Kanske kan lite lönepåslag göra skillnad nästa januari? Börja förbereda dig redan nu med Vision guide!

    Vision guide för lönesamtalet

Nyheter

Till arkivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss