Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

Sök bland lokala kurser och aktiviteter

Intresseanmälan Nätverk för administratörer

Kursen går: 2024-05-15--2024-09-01
Ort:  Digital Nätverk för administratörer
Sista anmälningsdatum: 1 september 2024

Kursen startar: 2024-05-15 kl: 09:30
Kursen slutar: 2024-09-01 kl: 23:30
Kontaktperson: Viktoria Hellström
Kontakt: viktoria.hellstrom@vision.se

Nu startar Vision upp ett yrkesnätverk för administratörer där du som medlem får möjlighet att påverka och lyfta frågor som är viktiga för dig och kollegorna. Kanske vill du driva frågan om en tydligare arbetsbeskrivning, högre lön eller uppmärksamma vad som sker om administratören försvinner? Vi söker dig som är administratör, medlem i Vision och vill engagera dig i administratörers frågor. Nätverket är en möjlighet för dig att utbyta erfarenheter och idéer med andra administratörer runt om i hela landet och i ditt närområde. Vi skapar ett brett nätverk som kommer finnas nationellt och förgrenas ut i mindre lokala nätverk. Tillsammans får vi kraft att påverka. Motivera varför du vill vara med i nätverket genom att skriva i fältet ”Övrigt” vad som engagerar just dig. Ansökan är öppen till den 12 juni. Urval kommer ske för att säkerställa en god representation av deltagare. Återkoppling sker i augusti med inbjudan till höstens första digitala träff. För att delta i nätverket kommer du behöva ha dialog med din lokala fackliga styrelse. Kontakta viktoria.hellstrom@vision.se vid frågor.

Information och anmälan

Fler utbildningar

I Visions aktivitets- och lärportal hittar du också utbildningar och aktiviteter.

Gå till portalen (logga in)

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss