Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Upphandling

Vision är fackförbundet för dig som jobbar med upphandling i en kommun eller region. Som det största fackförbundet för tjänstemän i offentlig verksamhet kan Vision göra skillnad, både för dig på din arbetsplats och i utvecklingen av framtidens jobb.

Jag vill gå med i Vision!

Fortsätt till nästa steg

Schyst offentlig upphandling

När vi köper varor och tjänster för skattepengar vill Vision att de som gör jobbet ska ha schysta villkor. Det här kan du göra.

Facklig handbok i upphandling

För att vässa facket i upphandlingsfrågor har vi i samarbete med OFR tagit fram en facklig handbok för bättre upphandling. Du kan ladda ner boken här

Förebygg hot och våld

Risken för hot och våld på jobbet kan vara en verklighet för dig som jobbar med upphandling. Här är Visions tips för att förebygga och hantera om det händer.
Vision chef

Vision Chef

Vision är det största fackförbundet för chefer i offentlig verksamhet. Vi gör skillnad för dina förutsättningar för ett bra ledarskap genom stöd och rådgivning, utbildningar, inkomstförsäkring, en personlig ombudsman mm

Vision Chef

Schyst offentlig upphandling

Varje upphandling är ett tillfälle att uppmuntra schysta arbetsvillkor. När arbetsgivarna köper varor och tjänster vill Vision att de som gör jobbet ska ha schysta villkor. Det gäller lön och arbetsmiljö på fabrikerna utomlands men också på hemmaplan.

Guide: schyst offentlig upphandling

Offentlig upphandling är en ekonomiskt sett gigantisk verksamhet inom Sveriges offentliga sektor som varje år köper varor och tjänster för uppskattningsvis 500 miljarder kronor. Men hur går egentligen en schyst offentlig upphandling till? Ta del av vår guide! 

Vad vill du förändra?

Vill du förändra något på jobbet är Vision rätt plattform. Prata med dina kolleger om din idé och använd oss för att prata med arbetsgivaren om hur ni går vidare. Som ett av Sveriges största fackförbund kan vi göra verklig skillnad, både för dig på din arbetsplats och i utvecklingen av framtidens välfärd.

En skjuts i karriären

Använd Vision – tips, mallar och karriärsamtal

Visions karriärtjänster

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar