Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Upphandling

Vision är fackförbundet för dig som jobbar med upphandling i en kommun eller region. Som det största fackförbundet för tjänstemän i offentlig verksamhet kan Vision göra skillnad, både för dig på din arbetsplats och i utvecklingen av framtidens jobb.

Jag vill gå med i Vision!

Fortsätt till nästa steg

Schyst offentlig upphandling

När vi köper varor och tjänster för skattepengar vill Vision att de som gör jobbet ska ha schysta villkor. Det här kan du göra.

Facklig handbok i upphandling

För att vässa facket i upphandlingsfrågor har vi i samarbete med OFR tagit fram en facklig handbok för bättre upphandling. Du kan ladda ner boken här

Förebygg hot och våld

Risken för hot och våld på jobbet kan vara en verklighet för dig som jobbar med upphandling. Här är Visions tips för att förebygga och hantera om det händer.
Vision chef

Vision Chef

Vision är det största fackförbundet för chefer i offentlig verksamhet. Vi gör skillnad för dina förutsättningar för ett bra ledarskap genom stöd och rådgivning, utbildningar, inkomstförsäkring, en personlig ombudsman mm

Vision Chef

Schyst offentlig upphandling

Varje upphandling är ett tillfälle att uppmuntra schysta arbetsvillkor. När arbetsgivarna köper varor och tjänster vill Vision att de som gör jobbet ska ha schysta villkor. Det gäller lön och arbetsmiljö på fabrikerna utomlands men också på hemmaplan.

Guide: schyst offentlig upphandling

Offentlig upphandling är en ekonomiskt sett gigantisk verksamhet inom Sveriges offentliga sektor som varje år köper varor och tjänster för uppskattningsvis 500 miljarder kronor. Men hur går egentligen en schyst offentlig upphandling till? Ta del av vår guide! 

Vad vill du förändra?

Vill du förändra något på jobbet är Vision rätt plattform. Prata med dina kolleger om din idé och använd oss för att prata med arbetsgivaren om hur ni går vidare. Som ett av Sveriges största fackförbund kan vi göra verklig skillnad, både för dig på din arbetsplats och i utvecklingen av framtidens välfärd.

En skjuts i karriären

Använd Vision – tips, mallar och karriärsamtal

Visions karriärtjänster

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss