Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

warning icon

Mina Sidor

  • Två medarbetare vid bärbar dator utanför ett bibliotek.

It-samordnare

Jobbar du som it-samordnare i kommun eller region, i ett bolag med koppling till välfärden eller i en kyrka? Då är Vision fackförbundet för dig. Vision arbetar för att du som jobbar med it och teknik ska ha schysta villkor på jobbet.

Varför ska du som it-samordnare välja Vision?

Många it-samordnare är medlemmar i Vision. Vi är också det största fackförbundet för tjänstemän i offentlig verksamhet. Därför lyssnar arbetsgivarna på oss, vilket gör att vi kan påverka dina arbetsvillkor.

Arbetsmiljön för dig som jobbar med teknik och miljö behöver förbättras. Vision arbetar för att arbetsgivare ska respektera bestämmelser i arbetstidslagen. Det gäller särskilt dig som jobbar skift, jour eller har beredskap.

Du ska även få kontinuerlig kompetensutveckling för att göra ett så bra jobb som möjligt.

Din arbetsmiljö

Vilken lön ska en it-samordnare ha?

Löneskillnaden är stor mellan it-samordnare som arbetar i offentlig respektive privat sektor. Vision driver på för att skillnaderna ska jämnas ut.

Din lön

Vill du veta vad andra it-samordnare tjänar? Som medlem i Vision kan du logga in och se vår lönestatistik. På så sätt får du en bild av hur marknadslönerna ser ut för it-samordnare i olika sektorer och delar av landet.

Lönestatistik

Teknik och miljö

Vision är fackförbundet för dig som studerar till ingenjör eller annan utbildning inom teknik och miljö eller teknik och miljö i kommun eller region, i ett bolag med koppling till välfärden eller en kyrka.

Teknik och miljö

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss