Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Tandsköterskenätverket

Vision har ett nationellt nätverk där yrkesverksamma i tandvården utbyter erfarenheter och tillsammans driver på för en bättre arbetsmiljö och ökad lönespridning. Nätverket har våra regionala avdelningar utsett så att varje län har en representant.

Tandsköterskenätverket arbetar för att höja statusen på de yrken som Vision organiserar i tandvården. Tillsammans försöker vi påverka makthavare och arbetsgivare nationellt och lokalt för att den offentliga tandvården måste fortsätta att vara en attraktiv arbetsplats för nuvarande och framtida anställda. Vi arbetar för att du som jobbar i tandvården ska ha en god arbetsmiljö, moderna arbetsvillkor och en bra löneutveckling.

Om du vill komma i kontakt med den som ingår i nätverket för din region är du välkommen att kontakta ordförande i din avdelning.

Hitta din avdelning eller klubb

Tandvården

Vision är fackförbundet för dig som studerar till eller jobbar som tandsköterska, tandtekniker eller tandhygienist.

Det här vill Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar